damto Публикувано Юли 7, 2009 Report Share Публикувано Юли 7, 2009 Ще пускат за тестване KTS както и бета 2011 на КИС от есента.Предполага се след излизането на финала на KAV 8 WKS Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 7, 2009 Report Share Публикувано Юли 7, 2009 draco_volans, имай предвид, че DSA стартира Process Detection модула си директно в тренировъчен режим и затова няма толкова съобщения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 ..... ПП А ако Касперски решат да изкарат една безплатна версия, ще стане доста интересно на пазара....Малко се съмнявам да го направят - т.е. да пуснат безплатна програма!Наистина си е съмнително да го направят, но все си мисля, че това ще е един добър PR-ход, който ще им докара още по-голям престиж (особено, ако безплатната версия се окаже на добро ниво); и е доста по-добре от това, сами да си пускат серийни номера в нета, за да си "популяризират" продукцията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Намекваш, че черният им списък анулира "техни" серийни номера ли? Не е ли абсурдно!? Мисля, че водят борба с множество кракери способни на всякакви творчески постижения.Последните им допопуляризират по свой начин програмите, че повече от това едва ли е възможно...Не зная защо в КасперскиЛаб не решат да пуснат поне една безплатна версия с поорязани възможности... Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Намеквам това, че доста често самите те( в случая говоря за касперски) пускат серийни номера за техен софтуер, чиито номера работят в продължение на 8-12 месеца, през което време доста хора се зарибяват по програмата. Програмата става изключително популярна и т.н и т.н.Но една слънчева утрин - сериалката е влязла в техния "черен списък"(обикновено при обновяване), при което е съвсем нормално да има отлив на потребители... Лошото е че и други програми тръгнаха по този път.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Намекваш, че черният им списък анулира "техни" серийни номера ли? Не е ли абсурдно!? Мисля, че водят борба с множество кракери способни на всякакви творчески постижения.Последните им допопуляризират по свой начин програмите, че повече от това едва ли е възможно...Не зная защо в КасперскиЛаб не решат да пуснат поне една безплатна версия с поорязани възможности... ПоздравиДобре де, нали ако дадена антивирусна програма е кракната, то смисъла от нея е нулев?Кой ще седне да слага кракната версия на антиврус или спайуеър програма, след като няма да си вършат работатат коректно. Поправете ме ако греша, но до колкото съм чел, такива версии пропускат сериозно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Добре де, нали ако дадена антивирусна програма е кракната, то смисъла от нея е нулев?Кой ще седне да слага кракната версия на антиврус или спайуеър програма, след като няма да си вършат работатат коректно. Поправете ме ако греша, но до колкото съм чел, такива версии пропускат сериозно Така де прав си ,но в случая с Касперски дори и триал ключ кото са ми давали когато го пробвах (а би трябвало да си е за един месец) още на третия ден го бяха блокирали (в черния списък) - мисля ,че точно това е имал в предвид Slammer когато каза, че и други програми са тръгнали по този път:Намеквам това, че доста често самите те( в случая говоря за касперски) пускат серийни номера за техен софтуер, чиито номера работят в продължение на 8-12 месеца, през което време доста хора се зарибяват по програмата. Програмата става изключително популярна и т.н и т.н.Но една слънчева утрин - сериалката е влязла в техния "черен списък"(обикновено при обновяване), при което е съвсем нормално да има отлив на потребители... Лошото е че и други програми тръгнаха по този път.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Фокусите и многовариациите на кракери понякога не са лесни за разграничаване. Истината е, че те нямат нищо общо с КасперскиЛаб. В последните години е популярен метода с псевдопромоции.Например http://www.nigma.ru/index.php?s=Kaspersky+...ang=all&rg= Подобно търсене води към сайтове на кракери - заради подобно откровено предупреждение към съфорумци - в Калдата ми забраняват публикуване за 10 дни.Бил съм посочвал линк в разрез с правило 2.10! Не е предупреждение, а е реклама на непрепоръчителен софтуер.В подобна ситуация кой възпрепятствува истината? Дали ще пиша там или другаде има ли значение....Изобщо не съм изненадан. Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Добре де, нали ако дадена антивирусна програма е кракната, то смисъла от нея е нулев?Кой ще седне да слага кракната версия на антиврус или спайуеър програма, след като няма да си вършат работатат коректно. Поправете ме ако греша, но до колкото съм чел, такива версии пропускат сериозноВ интерес на истината антивирусните програми не се кракват. Няма какво да им се краква на тях. При тях разковничето е да се намери лиценз, който да работи дълго, за да може програмата да се обновява. Проблемът е, че тези лицензи се банват от компаниите и рядко издържат много. Иначе самите програми като такива си работят, но без адекватен лиценз не могат да се обновяват, което ги прави безполезни така или иначе. Разликата между нелегален Kaspersky и легален такъв в самата програма е нулева. Разликата е, че нелегалният идва с определен брой лицензи в архива, които потребителят да пробва, за да може програмата да се обновява. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 При нелегални лицензи да ,но при триал лиценз даден от Kaspersky Lab след инсталиране на програмата и банването му на третия ден говори досто лошо за програмата, а и не само за нея! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 При нелегални лицензи да ,но при триал лиценз даден от Kaspersky Lab след инсталиране на програмата и банването му на третия ден говори досто лошо за програмата, а и не само за нея!С програма изтеглена от техен официален сайт това никога не ми се е случвало. Може и на третия час да я баннат - ако съм я изтеглил от не знам къде си. Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 С програма изтеглена от техен официален сайт това никога не ми се е случвало. Може и на третия час да я баннат - ако съм я изтеглил от не знам къде си. Поздрави Точно за програма изтеглена от техния сайт говоря - така че не бързай с изводите си! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Точно за програма изтеглена от техния сайт говоря - така че не бързай с изводите си!По принцип заникъде не бързам. Проверяваш ли кой сайт е техен? Как ? Методите са доста - но това също изисква време-знания-съпоставки-анализ. Например доста сайтове се представят за такива и на Symantec - но не са - истинският Symantec обаче безгрешно ги отличава. Обикновено изпреварващо ми отнема възможен достъп до подобни псевдосайтове. При Касперски е по-различно - славянска либералност или друго, не зная...Ако си по-конкретен - лично ще проверя - най-много пак да ядосам някоя уважавана кракерска група. Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 От този сайт свалих програмата и след инсталация когато поиска активиране избрах пробен период и ми пратиха ключа с който активирах триал периода и точно на третия ден го баннаха? http://www.kaspersky.com/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 От този сайт свалих програмата и след инсталация когато поиска активиране избрах пробен период и ми пратиха ключа с който активирах триал периода и точно на третия ден го баннаха? http://www.kaspersky.com/Име на хост www.kaspersky.com Интернет доставчик Euroaccess Global Autonomous System Държава Netherlands Код на държава NL (NLD) Град Eindhoven Регион Noord-Brabant IP адрес 85.12.57.107 Лично аз предпочитам нещата в оригинал на руски език и вероятно затова нямам странни констатации. Но аз съм фен на всички програми- все в оригинал по възможност. Конкретно за Касперски считам Mihnev_sz и Nikssi за по-добре запознати - правилно е да споделят позицията си. Те почти постоянно ползват продуктите им, а аз съм любопитен спрямо всички възможни програми и ги инсталирам без график - според мотиви за момента. Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост