MuTk0o0 Публикувано Февруари 24, 2009 Report Share Публикувано Февруари 24, 2009 Отдавна съм си я харесал тази ОС,та сега реших да пиша тук.Имам няколко въпроса преди да я инсталирам.Таа да питам възможно ли е да се качи на флашка и да се инсталира от нея.Ако може няколко съвета за нея,няма да са излишни.С две думи,светнете ме малко. :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Февруари 24, 2009 Report Share Публикувано Февруари 24, 2009 Хе хе хе... възможно е, не съм чувал поне аз.Второ на каква "кошница" ще го инсталираш, имай в предвид, че мака е доста капризна система и няма да работи пълноценно с 3Д ускорение на всяка видеокарта и няма да разпознае всекихардуер... Също така процесора ти трябва да има SSE 3 инструкции. Което значи, че на обикновен Athlon/Sempron XP няма да захапе, било то той и на 3200+...3-то, темата ми се струва, че е малко в разрез на правилата на форума за легалността на софтуера... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост