maerto Публикувано Февруари 24, 2009 Report Share Публикувано Февруари 24, 2009 Опитвам се да инсталирам Уиндовс Виста на Виртуална машина Virtual Box,но при инсталацията на 95% ми излиза следното съобщение:променях размера на виртуалния хард диск,на Рам паметта също и локацията на харда но все това саобщение ми излиза.А там кадето сам разположил тези памети има около 35 Гб свободно пространство.незнам къде баркам аз или нещо не е наред?Ако някои може да помогне да пише. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 24, 2009 Report Share Публикувано Февруари 24, 2009 Да не би дяловете, където разполагаш виртуалните твърди дискове, да са случайно във FAT32? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Февруари 24, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2009 Да не би дяловете, където разполагаш виртуалните твърди дискове, да са случайно във FAT32?Да наистина FAT32 е.Какво ще ме посъветваш? Да наистина FAT32 е.Какво ще ме посъветваш?Мога ли да преобазувам фаиловата система на NTFS без да изгубя информацията ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Февруари 24, 2009 Report Share Публикувано Февруари 24, 2009 По принцип трябва да са в NTFS!!! Мога ли да преобазувам фаиловата система на NTFS без да изгубя информацията ? Виж този цитат от форума написан от l.kanelov:Няма никакъв проблем да преминеш на NTFS файлова система. Единствения недостатък при конвертирането се състой в това, че MFT таблицата, която се използва от NTFS за съхранение на много малки файлове се поставя не в началото на диска (Където е по-бързата зона на четене и писане) както когато се форматира, а където има свободно пространство.Конверторането от FAT32 до NTFS запазва информацията, обаче от NTFS до FAT32, се трие информацията ( за тебе е първия случай ). п.с.Можеш да ползваш и търсачката на форума Виж тук например (от където са и цитатите)!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Февруари 24, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2009 По принцип трябва да са в NTFS!!! Виж този цитат от форума написан от l.kanelov: п.с.Можеш да ползваш и търсачката на форума Виж тук например (от където са и цитатите)!!!Мерси много сега ще пробвам Мерси много сега ще пробвам Пробвах но не стана. Мерси много сега ще пробвам Пробвах но не стана.Сега вече се получи имало и малко подробности до които стигнах сам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост