maerto Публикувано Февруари 22, 2009 Report Share Публикувано Февруари 22, 2009 Привет.искам да запиша един ИСО фаил които е 2.46Gb но не се побира на обикновен диск,на ДВД диск ще се побере но оптичното ми устриство само чете ДВД.има ли някакъв начин или програма да се компресира този фаил и да го запиша но обикновен диск? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Февруари 22, 2009 Report Share Публикувано Февруари 22, 2009 Привет.искам да запиша един ИСО фаил които е 2.46Gb но не се побира на обикновен диск,на ДВД диск ще се побере но оптичното ми устриство само чете ДВД.има ли някакъв начин или програма да се компресира този фаил и да го запиша но обикновен диск? Тоест искаш да запишеш файла на CD диск?А това че ги четеоптичното ми устриство само чете ДВД какво значи ,че записвачката е ДВД или ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Февруари 22, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 22, 2009 Тоест искаш да запишеш файла на CD диск?А това че ги чете какво значи ,че записвачката е ДВД или ???Да искам да го запиша на ЦД диск.впрочем нека да поясня.Исото е на Уиндос 7 искам да направя буутващо ЦД.а записвачката ми е DVD/CD-RW чете ДВД но не може да записва ДВД. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Февруари 22, 2009 Report Share Публикувано Февруари 22, 2009 Иди при някой приятел с DVD записвачка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Февруари 22, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 22, 2009 Иди при някой приятел с DVD записвачка маи така ще направя.исках да разбера дали няма друг начин? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Февруари 22, 2009 Report Share Публикувано Февруари 22, 2009 DVD/CD-RW чете ДВД но не може да записва ДВД. Струва ми се че е много странна тази записвачка - на която уж пише DVD ,пък не може да ги записва (за първи път виждам такова нещо)!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 22, 2009 Report Share Публикувано Февруари 22, 2009 Струва ми се че е много странна тази записвачка - на която уж пише DVD ,пък не може да ги записва (за първи път виждам такова нещо)!!! Човекът каза, че устройството може да чете DVD дискове, но не може да ги записва. Това са т.нар. Combo устройства - комбинация от DVD-ROM и CD-RW, т.е. CD писачка + DVD четец, но без DVD писачка. Доста лаптопи имаше с такива преди време. При настолните системи обаче като че ли минаха по-незабелязано. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Февруари 22, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 22, 2009 Струва ми се че е много странна тази записвачка - на която уж пише DVD ,пък не може да ги записва (за първи път виждам такова нещо)!!! За първи път виждаш такова нещо ,но то саществува!Nigt Raven правилно е забелязал какво сам написал Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Февруари 22, 2009 Report Share Публикувано Февруари 22, 2009 При настолните системи обаче като че ли минаха по-незабелязано.Незабелязано ли ?! Че аз съм с 3 на моя кашон... и се чудя какво да ги правя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост