WHITE_DEVIL Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Здравейте, видях този форум и реших да ви попитам дали знаете нещо за проблема ми.Компютара ми е вече на 2 години преди 1 седмица ми изгоря рамта или нз точно какво стана купих си нова 2гб рам.. и ми я сложиха в компютара, вчера компютара започна да забива без дори да правя нищу просто забие отдолу лампичката свети все едно зарежда постоянно и само рестарт го оправя или ако не забие така ми изкарва следната грешка http://www.prikachi.com/images.php?files/615295Z.jpgМоля ако може да ми помогнете че направо полудявам.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Книгата на Ейзар съдържа някои наистина силни заклинания. Не са от най-лесните за изпълнение, но не са и толкова сложни. Можеш да опиташ с някое. Предполагам имаш копие от книгата, все пак накъде без нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Що не си отвориш компа, да го почистиш и да провериш куплунзите на кабелите, който свързват хард диска и СД устройството. Няма да е лошо да наблегнеш на правописа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alohalud Публикувано Февруари 28, 2009 Report Share Публикувано Февруари 28, 2009 Blue Screen of Death май се казваше това. И ти казва че нещо не е наред или с хардуера или с драйвера. Аз бих разгледал дали всичко е свързано добре и бих ъпдейтнал драйвера. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост