Papercut Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Здравейте всички,които са решили да помагат.Имам един проблем,който наистина е много прост,но решението му не го намирам затова моля за вашата помощ.Свикнал съм по този начин да работя,но в момента само си вдигам нервите.Ето и проблема:Когато вляза в My Computer имам два хард-диска направени по този начин1. 1TB (разделен на 3 партишъна)2. 320GB(Един общ партишън)Проблема иде от това,когато започна да отварям някой от партишъните ми го отваря в отделен прозорец, а всяка следваща папка я отваря в същия прозорец.Когато сложа флашка,мемори карта ... няма проблем.Всичко се отваря в един прозорец.Та въпроса ми е къде е проблема ?Моля не се смейте на тъпия въпрос. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Не става ясно обаче какво точно искаш и какъв е всъщност проблема???Доколкото разбрах от написаното - като отвориш My Computer и след това при отваряне на някой от партишъните се отваря в отделен прозорец ,а ти искаш да се отваря в същия???Пиши за да знаем дали това искаш??? п.с.Не си написал каква ОС (операционна система)Използваш??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 My Computer =>Tools=> Folder Options и виж скрийна, ако си на Windows Xp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Ето ти и шот на Български:http://i42.tinypic.com/2v33jig.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Papercut Публикувано Февруари 21, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Операционна система - Windows XP (64bit).Двата скрееншота ги пробвах още преди да пиша тема.Проблема е точно такъв какъвто съм описъл по-горе.Като отворя главна директория (C:,D:) ми ги отваря в нов прозорец,а всяка следваща папка която отворя е в същия прозорец.Ето и един пример за да стане по ясно.Например искам да стигна до филма Блейд,който е в D:\movies\Blade\blade.aviЗапочвам така.Отварям My computer в един прозорец. Цъкам на D: и се отваря в нов прозорец.След това натискам на Movies после на Blade и всички тези папки се отварят в прозореца на D:По този начин е всеки един дял на хард-дисковете,което много много ме дразни и търся решение.С ваша помощ се надявам да стигна до решението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Опитай да стартираш следните две команди от Start -> Run:1) regsvr32 /i shell32.dll2) reg add hkcr\drive\shell /ve /d none /f Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Ами не цъкай на My Computer, а използвай Windows Explorer (клавиша със знаменцето + Е), по-лесно и по-бързо е! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост