Shak Публикувано Февруари 20, 2009 Report Share Публикувано Февруари 20, 2009 Здравейте на всички. Наложи ми се да си кирилизирам Office 2003, а нямам идея как. Предварително благодаря за помощта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 20, 2009 Report Share Публикувано Февруари 20, 2009 Какъв по-точно е проблема - не можеш да пишеш на кирилица в Ofiice 2003, искаш менютата да бъдат на български език, кирилицата в документите и/или менютата не се показва коректно, нещо друго? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Февруари 20, 2009 Report Share Публикувано Февруари 20, 2009 До колкото разбирам искаш Office 2003 да ти е на Български език!!!Имам интерфейсния пакет ,но незнам как да ти го пратя (ако за него става въпрос)??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Февруари 21, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 До колкото разбирам искаш Office 2003 да ти е на Български език!!!Имам интерфейсния пакет ,но незнам как да ти го пратя (ако за него става въпрос)??? Да за интерфейсния пакет става въпрос, съжалявам че не уточних в предния пост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Доколкото ми е известно, има два начина за "побългаряване" на Microsoft Office 2003:1. Инсталира се Office 2003 Bulgarian - това си е цялостна инсталация, може да "припокрие" съществуващата инсталация (ако има такава) или да се инсталира самостоятелно. Закупува се отделно и си има отделен лиценз.2. Инсталира се Microsoft Office 2003 Multilingual User Interface Pack. Също може да се закупи отделно от офис пакета и си има отделен лиценз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Февруари 21, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Доколкото ми е известно, има два начина за "побългаряване" на Microsoft Office 2003:1. Инсталира се Office 2003 Bulgarian - това си е цялостна инсталация, може да "припокрие" съществуващата инсталация (ако има такава) или да се инсталира самостоятелно. Закупува се отделно и си има отделен лиценз.2. Инсталира се Microsoft Office 2003 Multilingual User Interface Pack. Също може да се закупи отделно от офис пакета и си има отделен лиценз. Много ви благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост