Jump to content

Търся програма за пароли

Препоръчан пост

Здравей те ! След много търсене без успех, бих искал да попитам ако някой знае някъква програма за показване на всички пароли въведени в компютъра ми! НО не са запаметени?!
Сподели другаде

Здравей и добре дошъл във форума. Може ли да бъдеш 'леко' по-конкретен ?

Под 'Всички пароли' какво трябва да разбираме ? Паролите на кое ? За каква Операционна Система (ОС) говорим ?

Общо взето е трябвало да прочетеш Съвети за успешна взаимопомощ, които са оцветени горе, но никой не си прави труда да ги прочете.

Сподели другаде

Здравей_те ! След много търсене без успех, бих искал да попитам: ако някой знае някъква програма за показване на всички пароли, въведени в компютъра ми! НО не са запаметени?!

Лесно ще намериш нещо, ако знаеш какво точно търсиш. Ако споделиш с каква операционна система работиш, в кои приложения са въвеждани тези пароли и какво по-точно означава това "... не са запаметени?!", вероятно ще получиш и конкретна информация.

Разгледай и тези две теми, може да ти бъдат полезни: 1, 2.

Сподели другаде

Да, Благодаря и се извинявам за неточностите ми! Използвам Windos XP (ОС). Паролите които са въвеждани в компютърами, т.е в различни сайтове и чат програми за логване ! Благодаря и се извинявам пак!
Сподели другаде

Дефинирай 'чат програми'. Бъди още по-конкретен за да ти кажем какво можем да направим. Но нали се сещаш, че ако можеше ей така лесно да се извличат паролите от 'чат програмите' щяха да са безсмислени, защото всеки ще можеше да наблюдава и да прави мизерии на другите. А относно сайтовете, кажи какъв браузър ползваш и ще ти кажем къде в настройките би могъл да видиш запаметените имена.
Сподели другаде

Браузъра ми е Mozilla Firefox. За чат програмите имам предвид: Skype и ICQ. Знам че паролите трудно се намират но искам да проследя кои и какво прави на компютъра ми! И пак почертавам те не са запаметени в браузъра, а просто въвеждани много пъти. Потребителското име го знам?!
Сподели другаде

3. Забранява се публикуването на всякаква нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера, музика, филми, книги и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането за намирането й чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Сподели другаде