aries315 Публикувано Февруари 18, 2009 Report Share Публикувано Февруари 18, 2009 driver Здравейте,Имам проблем с инсталация на принтер Konica Minolta di3510. В официалния сайт има даден някакъв драйвер за Vista, Postscript Driver, но не мога да се оправя с него. Не тръгва инсталация, а някакво разархивиране. Предполагам, че се инсталира понякакъв по-особен начин. Горе е линка с драйвера (първия), който ми трябва. Моля за помощ, ако имате идеи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Февруари 18, 2009 Report Share Публикувано Февруари 18, 2009 Какъв интерфейс за връзка с компютъра използваш? Ако е USB, погледни в Device Manager състоянито на устройството и ако е небоходимо избери Update Driver Software, след което Browse My Computer for driver software и избери папката, в която е разархивиран драйверът. След което следвай инструкциите. Ако ползваш Parallel, може да използваш съветника Add Printer, като посочиш порта, който ще се ползва и след това избереш драйверите чрез посочване на папката (бутонът Have Disk ...), в която са разархивирани. P.S.: Не е лошо да хвърлиш един поглед и на ръководството, което идва с принтера. Има голяма вероятност там процесът на инсталация на драйверите да е описан подробно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aries315 Публикувано Февруари 19, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 19, 2009 L.Kanelov, благодаря. С Add Printer и Have Disk стана работата. Но трябваше и четене както ме посъветва, защото се оказа, че най-подходящ за този принтер (под Vista) e драйвъра за Windows NT 4.0 !? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост