Jump to content

Проблем с потребителските акаунти в Control Panel

di0507

Препоръчан пост

• Отговори 55
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Нищо не помага....

<HTML><HEAD><META http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><META http-equiv="MSThemeCompatible" content="Yes"><TITLE>Потребителски акаунти</TITLE> <LINK id=idCSS rel="stylesheet" type="text/css" href="nusrmgr.css"><LINK id=idTheme rel="stylesheet" type="text/css" href="classic.css"><STYLE id=idStyle type="text/css">#idLeftPaneContent { padding:3mm; overflow-y:auto; }.LearnAboutBody DIV { margin-top:1mm; }.LearnAboutBody TABLE { cursor:hand; }.LearnAboutBody TD { vertical-align:middle; }.LearnAboutBody IMG { margin-right:1mm; }</STYLE><script language="JavaScript">

var cxWidth = Math.min(730, screen.availWidth);

var cyHeight = Math.min(530, screen.availHeight);

window.resizeTo(cxWidth, cyHeight);

window.moveTo((screen.availWidth - cxWidth) / 2, (screen.availHeight - cyHeight) / 4);

</SCRIPT><HTA:APPLICATION id=idUM applicationName="User Account Manager" contextMenu=no icon=users.ico scroll=no scrollFlat=yes selection=no singleInstance=yes version=1.0 innerBorder=on /><script id=idStrings language="JavaScript" src="localtext.js" defer></SCRIPT><script id=idMainScript language="JavaScript" src="nusrmgr.js" defer></SCRIPT><script language="JavaScript" src="popup.js" defer></SCRIPT></HEAD> <BODY tabindex=-1 scroll=no onload="PageInit();"><TABLE class=AllAvailableSpace cellspacing=0 cols=1 cellpadding=0><TR><TD><OBJECT id=idToolbar class=FullWidth style="font:menu;" CLASSID="CLSID:A5064426-D541-11D4-9523-00B0D022CA64"></OBJECT> <script language="JavaScript" for="idToolbar" event="OnButtonClick(index)">

switch (index)

{

case 0:

g_Navigator.back();

break;

case 1:

g_Navigator.forward();

break;

case 2:

g_Navigator.back(-1);

break;

}

</SCRIPT></TD> </TR> <TR class=FullHeight><TD><TABLE class=AllAvailableSpace cellspacing=0 cols=2 cellpadding=0><TR><TD id=idLeftPane class=SecondaryPane><DIV id=idLeftPaneContent class=FullHeight><DIV id=idDescription style="margin-bottom:1em;display:none"></DIV> <DIV id=idRelatedTasks class=LearnAboutBox style="display:none"><DIV id=idRelatedTasksTitle class=LearnAboutCaption>Свързани задачи</DIV> <DIV id=idRelatedTaskLinks class=LearnAboutBody></DIV> </DIV> <DIV id=idLearnAbout class=LearnAboutBox style="display:none"><DIV id=idLearnAboutTitle class=LearnAboutCaption>Научете за</DIV> <DIV id=idLearnAboutLinks class=LearnAboutBody></DIV> </DIV> </DIV> </TD> <TD id=idContentCell class=AllAvailableSpace><IFRAME id=idContent class=AllAvailableSpace application=yes frameborder=0 scrolling=no tabindex=0></IFRAME> </TD> </TR> </TABLE> </TD> </TR> </TABLE> </BODY> </HTML>

Това ли ми е грешката? Има ли нещо, нередно?

Сподели другаде

Да, пробвах ги и двете (за съжаление- нищо не се получи), а пък на това попаднах оттук Microsoft Office InfoPath 2003 (може и да няма връзка), но реших да пробвам--> обаче, не ми позволява да пиша, отхвърля ме

Други идеи....

Сподели другаде

Честно казано незнам. Не съм я правила аз преинсталацията на Windows, но въпреки всичко, би трябвало да е вграден IE7.

Ако има някакъв начин да се разбере? :booo:

Сподели другаде

Значи Internet Explorer 7 е вграден. Идеята ми беше да се деинсталира от компютъра, да се рестартира и след това да се инсталира наново. Разбира се това няма как да се извърши в текущата ситуация, защото браузърът е вграден.

За кой ли път се убеждавам колко съм прав, когато съветвам потребителите да не ползват самоделки с вградени неща. "Спецове" обаче има много и те всичките обичат самоделки.

Можеш да опиташ да поставиш инсталационния диск на Windows в устройството и след това Start -> Run пишеш sfc /scannow -> OK. Това ще сканира системата за липсващи или подменени системни файлове. Възможно е това да обърка още нещо (макар че то и в момента системата не е цъфнала и завързала), но може пък и да оправи нещата.

Сподели другаде

Ами, това няма как да стане, защото го давах да ми го преинсталират и нямам инсталационния диск на Windows. Имам си мой диск (който не е самоделка), но никога не съм правила преинсталация. За целта мислех да си кача Microsoft Virtual PC 2007(с помоща на твойте ръководства това и това), и да се пробвам на нея с моя си диск?!

Отклонявам се от темата, но пренсталацията на виртуалния и реалния компютър по един и същи начин ли протича?

Да пробвам ли с моя диск това Start -> Run пишеш sfc /scannow -> OK, или ще бъде голяма грешка?

Сподели другаде

По-добре не пробвай с твоя диск. Т.е. ако ти се рискува, можеш да пробваш, защото е по-вероятно допълнително да се омажат нещата.

Изтегли Internet Explorer 7 и опитай да го инсталираш, да видим дали ще има ефект.

Преинсталацията на Windows на реален и виртуален компютър протича почти еднакво. Възможно е да има някакви дребни разлики породени от хардуера, но като цяло е около 98-99% еднакво.

Сподели другаде

Така, изтеглих IE7, инсталирах и като го отворя първоначално ми изписва: Грешка в страницата.

Като напиша нещо в Google да търся, страниците си се отварят.

В потребителския акаунт няма промяна. Пак ми изписва: Грешка в скрипта.post-8403-1235396391_thumb.jpg

Сподели другаде

Изтегли и инсталирай SubInACL. Изтегли reset.cmd, го постави в папка \Program Files\Windows Resource Kits\Tools (където по подразбиране трябва да се е инсталирала SubInACL) и го стартирай.
Сподели другаде