evropeiski Публикувано Февруари 17, 2009 Report Share Публикувано Февруари 17, 2009 Здравейте. Проблема ми е следния - Има един процес с име "stacsv.exe", който постоянно ми товари процесоре с около 50 %, какъв е този процес и как да си реша проблема. Мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Февруари 17, 2009 Report Share Публикувано Февруари 17, 2009 Здравейте. Проблема ми е следния - Има един процес с име "stacsv.exe", който постоянно ми товари процесоре с около 50 %, какъв е този процес и как да си реша проблема. Мерси предварително Ами това е драйвер на C-Major Audio от SigmaTel. Виж тук!Но ако това е изненадващо нов проблем с аудио картата(т.е. може и да имаш някаква "гадина"), бих ти препоръчал да изтеглиш HijackThis 1.99.1 (213KB), която e преименуван нарочно, и:1) стартирай програмата;2) кликни Do a system scan and save a logfile, което ще създаде текстов файл в същата папка;3) копирай съдържанието му тук или прикачи файла към коментара. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 17, 2009 Report Share Публикувано Февруари 17, 2009 Би трябвало да е услуга на аудио драйверите на SigmaTel. Едното от нещата, които можеш да направиш, е да опиташ да преинсталираш драйверите. Кажи и дъното какво е за всеки случай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
evropeiski Публикувано Февруари 17, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2009 Би трябвало да е услуга на аудио драйверите на SigmaTel. Едното от нещата, които можеш да направиш, е да опиташ да преинсталираш драйверите. Кажи и дъното какво е за всеки случай. Става въпрос за преносим компютър НР, дъното мисля че също е НРАко спра този процес ще има ли проблеми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 17, 2009 Report Share Публикувано Февруари 17, 2009 Не зная как е устроен драйверът за звуковата карта, но е възможно да останеш без звук, ако забраниш услугата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост