Jump to content

Проблем с рестартиране!

regbor

Препоръчан пост

Ами значи при теб ще се окаже доста лесно но няма кой да чете подробно:

Това ENTER се отнася за опциите по-горе.

А именно -> След натискане на F12 -> се показват опциите:

При избор на F12 ми показва :

" Boot menu ":

1.HDD

2.FDD

3.CD/DVD

4.LAN

5.USB Memory

<Enter = Setup>

След което натискаш <Enter = Setup> за 1.HDD и трябва да се покаже избор за старт -> Start Windows Normaly ; Safe Mode ... -> в случая избираш Safe Mode ( не е възможно да не ти се покаже избор за стартиране ) ,а <Enter = Setup> за 3.CD/DVD е за преинсталиране на Windows което при избор първо трябва да се влезе в Биоса и да се избере CD/DVD-Rom да е първо Буутващо устройство (което в случая не ти е необходимо)!!!

Успех!!! :computer:

Сподели другаде

Знаете ли ... много са хората посещаващи този и други подобни форуми, всеки един чете, търси някаква информация,

опитва се да намери решение на даден проблем... Понякога се дразня от хора, които не споделят след това, какво решение

са намерили... Впредвид горното ще споделя как постъпих в моя случай.

Поради грешка след Restart, компютърът ми беше забил в един нескончаем Logging off... , и не можеше да се стартира правилно.

Грешката, дефакто не се регистрираше като такава и в следствие на това клавишът F8 за влизане в Safe Mode се оказа неактивен...!!!

Kak постъпих в случая?!

За да се генерира "грешка" и компютъра(лаптопа) да влезе в Safe Mode, извадих захранващата батерия в режим "Sleep", за около 5 мин.

След това стартирах компа, който ... автоматично влезе в режим Safe Mode!

Проверих системата за грешки (отне ми около час и половина), след което рестартирах и докато системата зареждаше натисках

многократно F8, извиквайки по този начин меню, от което избрах функцията "Last Known Good Configuration".

Системата зареди без проблеми!!! :thumbsup:

Искам да благодаря на всички, които бяха така добри да ми помогнат със някакъв съвет или насоки!

Сподели другаде

• 3 years later...
И аз имам същия проблем като искам да влеза в буут менюто, влизането става с F8, но после ми се появява Boot menu и трябва да избирам между няколко опции; 1. Hard disk drive 2. ......... и т.н.
Сподели другаде