aries315 Публикувано Февруари 16, 2009 Report Share Публикувано Февруари 16, 2009 Здравейте. Образувах си проблем с програми за заключване на файлове, папки и пр. Последователно инсталирах и пробвах следните програми: Folder Lock, Folder Guard и третата беше Hide.... не номня вече какво. Както и да е, и трите съм ги деинсталирал, като уж внимавах да не оставя нещо заключено. Като резултат сега не мога да отворя никакъв външен носител (хард диск, флашка). ОС е Vista. Ако трябва някаква друга информация ще дам допълнителнo. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 16, 2009 Report Share Публикувано Февруари 16, 2009 И какво точно се случва, когато се опиташ да отвориш такъв носител? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aries315 Публикувано Февруари 16, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2009 Случва се: Access is denied. Най-тъпото е, че не знам коя от трите програми прави проблема. Евентуално да я инсталирам отново и да пробвам да отворя външния хард, но не помня и къде какви пароли съм писал. Третата програма, за която не се сещах е Hide files and folders. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 17, 2009 Report Share Публикувано Февруари 17, 2009 Ако си сигурен, че проблемът се дължи на някоя от тези програми, то наистина ще се наложи да ги върнеш и да се поразтърсиш из опциите им. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aries315 Публикувано Февруари 18, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2009 Знам, че не е най-елегантното решение, но ми трябваха някои неща във външния хард спешно, та се наложи да си бастисам уина. Иначе направих преди това опит да инсталирам отново Hide files i folders, която мисля че ми причини неудобствата. Не можах въобще да я инсталирам. Даваше ми някаква грешка, че и липсва нещо. Предполагам, че съм и забранил някой важен процес с ThreatFire -то, още преди да я деинсталирам. Бе въобще стана хубава каша. От кратката ми среща с горепосочените програми, ми остана някакво неприятно усещане и въпреки че причината вероятно е в мене, не бих ги препоръчал, особено на по-неопитни ползватели. P.S. Night_Raven, ти си човека! Да не вземеш да емигрираш някъде, че го закършваме тука. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 18, 2009 Report Share Публикувано Февруари 18, 2009 P.S. Night_Raven, ти си човека! Да не вземеш да емигрираш някъде, че го закършваме тука.Ъ?!? Какво толкова съм направил? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aries315 Публикувано Февруари 18, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2009 Помагаш, постоянно! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост