madsatbg Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 Здравейте,можете ли да ми подскажете Как да поставя стрийм от IP камера в WEB страница? благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 16, 2009 Report Share Публикувано Февруари 16, 2009 webcamXP 5.3.2.450 - я пробвай това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
madsatbg Публикувано Февруари 17, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2009 Благодаря, свалих я, ще се опитам.На мен не ми е ясно какъв текст трябва да има на web страницата за да си "говорят" със камерата,защото тя е IP и има собствен сървър и може да изпращя стрийм на web адрес. мадсат Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 17, 2009 Report Share Публикувано Февруари 17, 2009 Благодаря, свалих я, ще се опитам.На мен не ми е ясно какъв текст трябва да има на web страницата за да си "говорят" със камерата,защото тя е IP и има собствен сървър и може да изпращя стрийм на web адрес. мадсатНищо не разбрах от написаното ти. Но ако имаш реално IP програмата директно качва на уеб адреса на IP-то ти стрийма и всички могат да го гледат. Имаш доста опции за ограничение, да не влизат всички. Общо взето програмата е много функционална. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост