orion Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 Привет на всички,ето и питането ми относно визуализирането на Windows Vista:Преди този изглед (става въпрос за панела в лявата част на екрана):Прозорецът изглеждаше като този в Control Panel в момента:Не знам как човърках и какво разместих за да отидат въпросните Organize, Views, System Properties, и останалите отгоре, вместо да си стоят от лявата страна подобно на Control Panel Home и Classic View в прозореца на Control Panel. Та молбата ми е ако някой има идея как да оправя това и да си стане както си беше, ще бъда благодарен.Благодаря предварително на отзовалите се! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 17, 2009 Report Share Публикувано Февруари 17, 2009 Жоре, по принцип това са два различни типа прозорци, при които се показват различни елементи. При мен е по същия начин както при теб без да съм пипал нищо или да съм променял някакви настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Февруари 17, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2009 Жоре, по принцип това са два различни типа прозорци, при които се показват различни елементи. При мен е по същия начин както при теб без да съм пипал нищо или да съм променял някакви настройки. Благодаря за отговора Миленски, мисля че преди изглаждаше подобно на този, който сега ще постна, но... той е от XP с тема на Vista: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Февруари 17, 2009 Report Share Публикувано Февруари 17, 2009 При мен също подразбиращият се изглед на (My)Computer е такъв. Става въпрос за Vista Ultimate. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Февруари 17, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2009 При мен също подразбиращият се изглед на (My)Computer е такъв. Става въпрос за Vista Ultimate. Извинявай, не разбрах:такъв като кой от двата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Февруари 17, 2009 Report Share Публикувано Февруари 17, 2009 http://i40.tinypic.com/1zgx4x1.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Февруари 17, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2009 Мда, може и да греша нещо, понеже доста съм свикнал с другия, но ми се искаше и този във Vista да изглежда като последния който показах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост