Jump to content

Проблем с изглед на прозорци...

orion

Препоръчан пост

Привет на всички,

ето и питането ми относно визуализирането на Windows Vista:

Преди този изглед (става въпрос за панела в лявата част на екрана):

post-135-1234700474_thumb.jpg

Прозорецът изглеждаше като този в Control Panel в момента:

post-135-1234700500_thumb.jpg

Не знам как човърках и какво разместих за да отидат въпросните Organize, Views, System Properties, и останалите отгоре, вместо да си стоят от лявата страна подобно на Control Panel Home и Classic View в прозореца на Control Panel.

Та молбата ми е ако някой има идея как да оправя това и да си стане както си беше, ще бъда благодарен.

Благодаря предварително на отзовалите се!

Сподели другаде

Жоре, по принцип това са два различни типа прозорци, при които се показват различни елементи. При мен е по същия начин както при теб без да съм пипал нищо или да съм променял някакви настройки.
Сподели другаде

Жоре, по принцип това са два различни типа прозорци, при които се показват различни елементи. При мен е по същия начин както при теб без да съм пипал нищо или да съм променял някакви настройки.

Благодаря за отговора Миленски, мисля че преди изглаждаше подобно на този, който сега ще постна, но... той е от XP с тема на Vista:

post-135-1234883281_thumb.jpg

Сподели другаде