vbonchev Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 Здравейте! Моля за помощ! Закупих си лаптоп Леново с Виста, а програмата с която работя е предвидена за windows XP. Налага ми се да инсталирам Windows XP, а проблема е в това, че инсталацията на Виста се намира в скрит дял на C устройството. Страх ме е че при форматиране мога да го изтрия, а трябва да го запазя, защото компютъра е гаранционен. Благодаря на всички които ми помогнат!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 Здравейте! Моля за помощ! Закупих си лаптоп Леново с Виста, а програмата с която работя е предвидена за windows XP. Налага ми се да инсталирам Windows XP, а проблема е в това, че инсталацията на Виста се намира в скрит дял на C устройството. Страх ме е че при форматиране мога да го изтрия, а трябва да го запазя, защото компютъра е гаранционен. Благодаря на всички които ми помогнат!!! Виж си условията на гаранцията, но според мен едва ли премахването на Вистата ще повлияе на гаранцията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 Обикновено на лаптопите този дял е скрит и не се намира на друг дял. Т.е. няма как да се форматира без помощта на програма от рода на Partition Magic или Disk Director Suite. Не съм сигурен дали по време на инсталация на Windows този дял би се виждал, но дори и да се вижда, ако се внимава, няма да се форматира той, а само нужния.Така че не виждам особен проблем, стига по някакви причини гаранцията да не покрива и операционната система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост