Levskara95 Публикувано Февруари 14, 2009 Report Share Публикувано Февруари 14, 2009 Здравейте,не знам дали тук му е мястото ,но искам да попитам може ли някой да ми каже как да си направя save към играта Naruto gekitou ninja taisen 4,защото искам да ми се запаметяват геройте и мисиите които минавам.Не ми се иска всеки път когато се наложи да прекасна да се махат геройте и мисиите.Играта съм я подкарал с емулатор DolphinWX и върви перфектно все едно си я играя на Game cube. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Февруари 16, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2009 Сега се досетих,дали май се правеха тези сейфове чрез регистрите като напиша REGEDIT в RUN и открия къде е регистъра и после да пренасоча файловете да се сейфат в определена папка.Бихте ли ми обеснили ако не е точно така.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 16, 2009 Report Share Публикувано Февруари 16, 2009 Не съм се занимавал много с такива нещица, но възможностите за сейв ми се струва, че зависят от емулатора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Февруари 16, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2009 А можеш ли да ми кажеш как горе - долу става с емулатора,ако не можеш не се мъчи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 16, 2009 Report Share Публикувано Февруари 16, 2009 Е, ако можех, щях да ти кажа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Февруари 16, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2009 Добре,все пак благодаря за вниманието. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост