Jump to content

Търся програма за 3д обработка

sao

Препоръчан пост

Търся програма с която като направа 3d сграда да се виждат как се слагат гредите пода стените през това време да се върти камерата и т.н. Спешно моля помогнете!!!
Сподели другаде

Разгледай Bryce, версия 5 би трябвало да може да се свали и активира безплатно след регистрация в официалния сайт. Не е точно за архитектурен дизайн, но може да ти свърши работа.

Другото, за което се сещам, е Google SketchUp.

Сподели другаде

He и тове не ми върши работа. На мен ми енужна съвсем проста и лесна анимация. Важното е да се види кое каде стои и да се получи интересен ефект. Да се види по лесно коя стая къде е гредите и т.н. Не и е ножно обаче да е изрязано. Все е ндо по средата на къщата е минал нож.
Сподели другаде

Добре си ми дал тези уроци. Мерси, но на мен не ми е нужно това. На мен ми е нужно като анимация да се слагат. Едно след друго. Натисни тук за да видиш какво имам в предвид. Намира се на 5:13 сек.
Сподели другаде

Искаш с 'проста' програма и малко знания да постигнеш много. Нали знаеш, че това няма как да стане. Сигурен съм, че предложените програми ще свършат работа, стига да знаеш как да го направиш. То в крайна сметка ако можеше всеки 2ри без да си мърда пръста както се казва да прави подобни работи... всеки щеше да е монтажист или да прави 3Д.
Сподели другаде

На пълно си прави и те разбирам много добре. Та за програмата изключвам google skech up защото я ползвам от 1 годин разучил съм я почти напълно и не съм намерил анимация освен въртенето на камерата което не ми върши много работа. 3ds max ... да не коментирам то се знае. Ciname 4d. Ето тук мисля да се спра. Програмата за 3d в момента ми върши работа, но проблемът е че няма уроци на български. Горе солу съм разучил главните неща, но с анимацята съм МНОГО зле. Ако може малко помощ. Някое уроче. И по-точно ми енужно само преместването на обекти. Знам как става най простото. Едно кубче да мине от дясни в ляво, но като съм пробвал с повече и по-слони обекти все нещо не става както трябва да е. Такаче пак ще помоля за малко помощ.
Сподели другаде

Meрси за линка. В момента ми е нужно едно конкретно нещо. Трябва ми да направя една механична част. Но ми трябва да изрежа една част от нея. Примерно един цилиндър и от двете му страни да се махне по малко всеедно вместо там да има квадрат той става прозрачен а там където квадрата се допира до цилиндъра се маха а в средата същото ама друг цилиндър. Ако си ме разбрал.
Сподели другаде

Не напълно, защото не съм пред проекта да знам какво как изглежда. Дори не съм работил с програми за 3Д и не мога да ти кажа как да стане. Но можеш да потърсиш урок от подобно естество и ще ти свърши работа, надявам се :)
Сподели другаде