sao Публикувано Февруари 14, 2009 Report Share Публикувано Февруари 14, 2009 Въпросът ми е възможено ли е да се забрани достъпа до дадена страница? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 14, 2009 Report Share Публикувано Февруари 14, 2009 От браузърите точно тази настройка не виждам, но може и да има. Може да се забрани дадена страница чрез антивирусната програма. Ще ти дам пример за Nod32, защото не си споменал с каква си.Отваряш Nod32 -> F5 -> HTTP -> Blocked Addresses -> Add -> и добавяш адреса, който искаш да не се отваря.Другия вариант от hosts файла. C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts - отваряш го с Notepad и вътре въвеждаш - 127.0.0.1 адреса на сайта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Февруари 14, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2009 аз съм с avg верся не помна. Но обикновенно от долу ми се показва avg internet security Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 аз съм с avg верся не помна. Но обикновенно от долу ми се показва avg internet security Ако интернета ти минава през рутер, от него също може да се забрани (не знам дали при всички има такава опция), но най-лесно е през антивирусна май. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост