rokoo Публикувано Февруари 12, 2009 Report Share Публикувано Февруари 12, 2009 Това ли е бъдещето....................... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 12, 2009 Report Share Публикувано Февруари 12, 2009 За съжаление това е бъдещето на България и няма да е само на гробовете на починалите хора, може би започва да се прави това, което е на клипа и върху гражданите.Така ще е поне докато не се намерят отговорни хора, които да управляват държавата и да си изпълняват правилно задълженията. Ако не това, то тогава докато се роди/прероди Хитлер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Февруари 13, 2009 Report Share Публикувано Февруари 13, 2009 лелееееее аз направо не вярвам на очите си... Това дали не е някакъв монтаж от страна на СКАТ. Носят се слухове че те са доста добри в това...Пфф.... как може да се монтира чак толкова убийствен репортаж, няма начин... Нямам кабелна и искам да поздравя СКАТ за репортажа. Това наистина е.... не не неее останах без думи. Точно и както останах бездумна и пред една снимка репортаж от центъра на София... На къде отива държавата ни... честно незнам какво да кажа. Положението става все по трагично... Незнам и отец Съръев как, с какво търпение е застанал пред камерата. Ужасно е :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 13, 2009 Report Share Публикувано Февруари 13, 2009 Когато определени партии са на власт, няма как да е много по-различно от това. Което ми напомня как идолът на толкова хора Славчо Трифонов похвали г-н Доган за това, че си призна за "обръча от фирми" . Или май сценаристите му бяха, не помня. В която и да е друга нормална държава това би предизвикало доста противоположна реакция, но не и у нас. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 13, 2009 Report Share Публикувано Февруари 13, 2009 Просто.... какво да се каже, то ние народа трябва да настанем, иначе .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Февруари 14, 2009 Report Share Публикувано Февруари 14, 2009 И после ще призовават хората да се връщали от чужбина и да помагат за излизане от кризата. Е няма как да стане. Навсякъде по света го има това, но не си остава безнаказано (изкл. Африка). Е аз не желая децата ми да растат в такава държава. Упреквайте ме колкото искате, свикнал съм вече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост