Jump to content

Проблем с IE

ceco_bond

Препоръчан пост

Ами, можеш да опиташ да премахнеш временно Winamp и Skype тогава, колкото да видиш дали ще има подобрение (като и рестартираш след премахването). Не би трябвало те да са причината за това, но вече идеите се изчерпват.
Сподели другаде

• Отговори 67
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Ами, можеш да опиташ да премахнеш временно Winamp и Skype тогава, колкото да видиш дали ще има подобрение (като и рестартираш след премахването). Не би трябвало те да са причината за това, но вече идеите се изчерпват.

Oпределено съм твърдо за деинсталирането на Скайп.Имах подобен проблем,но при мен се отваряха въпросните страници,но като се опитам да разгледам всичко забиваше.Понеже винаги изпозвам едни и същи програми се чудех от какво може да е проблема и накрая стигнах до извода че проблема е от Скайп/само на него слагам нови версии/.След като го премахнах всичко се оправи.И все пак открих как може да си ползвам пак същата версия без да има проблем,защото само при нея се получаваше това.

Сподели другаде

Ще пробам с махането на тези програми,а ти би ли споделил,как си отстранил проблема щото така или иначе ще трябва пак да сваля скайпа?

Ще пробам с махането на тези програми,а ти би ли споделил,как си отстранил проблема щото така или иначе ще трябва пак да сваля скайпа?

Проблемът остава,ще преинсталирам уиндоуса и толкоз.

Сподели другаде

bond е направил преинсталация на Windows-а ,но сега има друг проблем за който е написал във подфорум ( Проблеми и дискусии, свързани с хардуер ) като е продължил темата - Открива но не Чете СД-то !!!

Моля всички които могат да помогнат да се отзоват там за разрешаване на проблема на bond !!! :computer:

Сподели другаде

Ако Молбата ми към вас е реклама - Извинявам се!!!

п.с.bond ми е толкова приятел колкото сте и вие и не само ,а и всички човеци (мисля,че си личи от надписа под аватара ми -(а и от самия аватар най добре се вижда))!!! :computer:

Сподели другаде

Нямах предвид реклама в буквалния смисъл. Имах предвид, че няма смисъл допълнително да приканваш да обърнем внимание на проблема.

Може да не си му приятел, но явно се знаете. Иначе не виждам как би могъл да знаеш, че той (ще) пише в другата тема, преди да бъде публикуван самият коментар в нея.

Сподели другаде

Ами всъщност той ме намери по скайпа още за предишния си проблем който е описан във тази тема и ми сподели новия си проблем за който аз го посъветвах да напише в другата тема.А забавянето беше защото не успяваше да качи шота (записал го е в неподходящт формат)!!! :computer:
Сподели другаде