bmvtooo Публикувано Февруари 23, 2009 Report Share Публикувано Февруари 23, 2009 bond ми прати линк с грешките на страницата ( http://www.salsa.bg/js/functs.js ) - който иска може да провери понеже аз като проверих вместо да се отвори сайта се отваря като текстов документ!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 23, 2009 Report Share Публикувано Февруари 23, 2009 Какво очакваш да се отвори от един .js файл Този файл прави разни проверки по сайта като.. дали си сложил отметка тук или там и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2009 Report Share Публикувано Февруари 23, 2009 Лично аз не бих дал на никого да ми преинсталира Windows, пък камо ли да си плащам. Шансът да се нацели някой "спец" са големи, защото такива "специалисти" има много - ще сложат някоя самоделка, FlexType, ще оптимизират с някоя програма и т.н. и все едно нищо не са направили. Разбира се има и хора, които знаят какво вършат, но не са много и шансът да се попадне на тях е малък. Прекалено рисковано е според мен.А и така не стана ясно какви точно проблеми създава устройството. Тези проблеми може да са всъщност софтуерни, а дори и да има някакви проблеми, това не би трябвало да окаже влияние върху инсталацията. Все пак говорим за цифров носител - информацията от диска или се чете, или не се чете. Ако инсталацията протече нормално до край, значи оптичното устройство все пак си е свършило работата. Лично аз бих предложил деинсталация временно на AVG, за да се установи дали проблемът ще изчезне. Ако това не помогне, списък с инсталирания софтуер може да е от помощ да се види дали няма някоя друга програма, която да оказва някакво влияние върху тази страница.Разбира се, ако потребителят държи на преинсталация, нека прибегне към това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceco_bond Публикувано Февруари 24, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2009 Не сам се отказал от разрешаването на проблема.Ще пробвам да махна авж и ще прикача съобщението за грешка,както сам писал и преди това се получава и при други сайтове.Това дето сам го изпратил на bmvtoo е от операта и сам го пратил ред по ред,докато това от ие7 не мога да го копирам и ще го прикача. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 24, 2009 Report Share Публикувано Февруари 24, 2009 Ще може ли шотче, че текущата снимка е ужасна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceco_bond Публикувано Февруари 24, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2009 махнах авж и си го сложих отново.Не е от нея.Ето шото,bmvtoo ми обясни как става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Февруари 24, 2009 Report Share Публикувано Февруари 24, 2009 Това е превод на съобщението с грешката (груб превод от www.Kakvo.org):Проблеми с уеб страница може да се предотврати това да се показва правилно или функционира правилно в бъдеще. Можете да покажете това съобщение с двойно кликване върху иконата показва предупреждение в статус бара. А това е шот от линка който се вижда на шота с грешката (URL:)http://i39.tinypic.com/2vwu52q.png Единствената разлика е,че при bond няма да изисква регистрация както при мен (на шота) а направо ще е логнат ,ако я нямаше грешката на страницата разбира се!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceco_bond Публикувано Февруари 24, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2009 Ето още един шот. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 24, 2009 Report Share Публикувано Февруари 24, 2009 Интересно е, че Night_Raven ти предложи временна деинсталация на AVG, а не преинсталация. Т.е. трябва да я премахнеш временно, докато провериш дали проблема съществува, а не да я махнеш и пак да я сложиш и после да пробваш. Бих ти препоръчал да свалиш някой Portable експлорер и да видиш дали ще го има пак. Също така и Google Chrome да пробваш дали там има също грешка. Пък и не видях от толкова много предложения да пробваш с Firefox, все пак пробва ли ? След всичко това, ако няма промяна.. пробвай под Safe Mode with networking. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceco_bond Публикувано Февруари 26, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 26, 2009 пробвал сам със всички браузъри сега остава да сваля и гоогала.Би ли ми обяснил за какво е това safe mode with networking? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 26, 2009 Report Share Публикувано Февруари 26, 2009 Safe Mode е режим под който не се зареждат никакви странични драйвери и процеси и системата се стартира в изключително базов режим - само най-най-основните компоненти, колкото да се каже, че работи: няма мрежа, няма звук, няма почти нищо. Това е с цел диагностика и отстраняване на евентуални проблеми със странични драйвери и програми, които е възможно да създават проблеми.Safe Mode with Networking е същото като Safe Mode, но се зарежда и мрежовата поддръжка, което значи наличието на интернет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceco_bond Публикувано Февруари 27, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 27, 2009 Свалих и гоогал хрома,в интерес на истината компютъра работи по-добре с него,но проблема остава.Тук просто не изписва каква е грешката.Дано не ми се ядосате ама как да мина под този режим за който сте ми писали.Благодаря.Забравих да кажа че bmvtoo ми прати по скайпа една програма за java но и тя не помага. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 27, 2009 Report Share Публикувано Февруари 27, 2009 Преди началото на зареждането на Windows (след инициализация на устройствата в началото) започни да натискаш F8. Трябва да се появи меню с възможности за стартиране, една от които трябва да е Safe Mode with Networking. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Февруари 27, 2009 Report Share Публикувано Февруари 27, 2009 Трябва да се появят тези надписи (шота е от виртуалната машина ,но надписите в реалната са същите):http://i40.tinypic.com/33wa4jr.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceco_bond Публикувано Март 3, 2009 Author Report Share Публикувано Март 3, 2009 Пробвах под този режим за който казахте Safe Mode with Networking всичко е абсолютно същото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост