Jump to content

Проблем с IE

ceco_bond

Препоръчан пост

bond ми прати линк с грешките на страницата ( http://www.salsa.bg/js/functs.js ) - който иска може да провери понеже аз като проверих вместо да се отвори сайта се отваря като текстов документ!!! :computer:
Сподели другаде

• Отговори 67
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Лично аз не бих дал на никого да ми преинсталира Windows, пък камо ли да си плащам. Шансът да се нацели някой "спец" са големи, защото такива "специалисти" има много - ще сложат някоя самоделка, FlexType, ще оптимизират с някоя програма и т.н. и все едно нищо не са направили. Разбира се има и хора, които знаят какво вършат, но не са много и шансът да се попадне на тях е малък. Прекалено рисковано е според мен.

А и така не стана ясно какви точно проблеми създава устройството. Тези проблеми може да са всъщност софтуерни, а дори и да има някакви проблеми, това не би трябвало да окаже влияние върху инсталацията. Все пак говорим за цифров носител - информацията от диска или се чете, или не се чете. Ако инсталацията протече нормално до край, значи оптичното устройство все пак си е свършило работата.

Лично аз бих предложил деинсталация временно на AVG, за да се установи дали проблемът ще изчезне. Ако това не помогне, списък с инсталирания софтуер може да е от помощ да се види дали няма някоя друга програма, която да оказва някакво влияние върху тази страница.

Разбира се, ако потребителят държи на преинсталация, нека прибегне към това.

Сподели другаде

Не сам се отказал от разрешаването на проблема.Ще пробвам да махна авж и ще прикача съобщението за грешка,както сам писал и преди това се получава и при други сайтове.Това дето сам го изпратил на bmvtoo е от операта и сам го пратил ред по ред,докато това от ие7 не мога да го копирам и ще го прикача.

post-9102-1235498792_thumb.jpg

Сподели другаде

Това е превод на съобщението с грешката (груб превод от www.Kakvo.org):

Проблеми с уеб страница може да се предотврати това да се показва правилно или функционира правилно в бъдеще. Можете да покажете това съобщение с двойно кликване върху иконата показва предупреждение в статус бара.

А това е шот от линка който се вижда на шота с грешката (URL:)

http://i39.tinypic.com/2vwu52q.png

Единствената разлика е,че при bond няма да изисква регистрация както при мен (на шота) а направо ще е логнат ,ако я нямаше грешката на страницата разбира се!!! :computer:

Сподели другаде

Интересно е, че Night_Raven ти предложи временна деинсталация на AVG, а не преинсталация. Т.е. трябва да я премахнеш временно, докато провериш дали проблема съществува, а не да я махнеш и пак да я сложиш и после да пробваш. Бих ти препоръчал да свалиш някой Portable експлорер и да видиш дали ще го има пак. Също така и Google Chrome да пробваш дали там има също грешка. Пък и не видях от толкова много предложения да пробваш с Firefox, все пак пробва ли ?

След всичко това, ако няма промяна.. пробвай под Safe Mode with networking.

Сподели другаде

Safe Mode е режим под който не се зареждат никакви странични драйвери и процеси и системата се стартира в изключително базов режим - само най-най-основните компоненти, колкото да се каже, че работи: няма мрежа, няма звук, няма почти нищо. Това е с цел диагностика и отстраняване на евентуални проблеми със странични драйвери и програми, които е възможно да създават проблеми.

Safe Mode with Networking е същото като Safe Mode, но се зарежда и мрежовата поддръжка, което значи наличието на интернет.

Сподели другаде

Свалих и гоогал хрома,в интерес на истината компютъра работи по-добре с него,но проблема остава.Тук просто не изписва каква е грешката.Дано не ми се ядосате ама как да мина под този режим за който сте ми писали.Благодаря.Забравих да кажа че bmvtoo ми прати по скайпа една програма за java но и тя не помага.
Сподели другаде

Преди началото на зареждането на Windows (след инициализация на устройствата в началото) започни да натискаш F8. Трябва да се появи меню с възможности за стартиране, една от които трябва да е Safe Mode with Networking.
Сподели другаде