Jump to content

Проблем с IE

ceco_bond

Препоръчан пост

като зареда страницата на салсабг и искам да гласувам за даден потребител ми изписва долу дето е иконката ред 373 знак 2 грешка невалиден аргумент код 0.като зареди спортал.бг показва как брои елементи и остава 1 елемент и зарежда страницата.това се появи след преинсталиране на уиндоуса и мисля че нарочно го направи този дето го преинсталира.видях че има човек с подобен проблем,но при мен е при интернета.
Сподели другаде

• Отговори 67
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

При мен този проблем се оправи по следния начин:

Отвори Start -> Run и въведи Regedit -ОК (Еnter) и намери HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet -> в дясно ще видиш ключ който отвори с двоен клик и въведи стойност 10

Същото направи и с HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings -> същия ключ като горния го има и тук (въведи същата стойност) и най вече изтрий кеша на браузъра!!!

Успех!!! :computer:

Сподели другаде

При мен този проблем се оправи по следния начин:

Отвори Start -> Run и въведи Regedit -ОК (Еnter) и намери HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet -> в дясно ще видиш ключ който отвори с двоен клик и въведи стойност 10

Същото направи и с HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings -> същия ключ като горния го има и тук (въведи същата стойност) и най вече изтрий кеша на браузъра!!!

направих това което каза но се изписва следното ab(default) REG_SZ какво да правя?

Сподели другаде

Точно това е ключа (в десния прозорец) -> двоен клик върху него и в отворилото се прозорче въведи стойност 10

И на двете места въведи както съм ти описал по горе!!! :computer:

Сподели другаде

Има още нещо за което се сещам - по принцип всеки Windows след като се инсталира (а дори и след това) отрязва 20% от скороста на интернета!!!

Отвори Start -> Run и въведи gpedit.msc - като се отвори от Computer Configuration -> Administrative Templates -> Network -> QoS Packet Scheduler

В дясно намираш Limit reservable bandwidth -> с двоен клик върху него и от отворилия се прозорец избери Enabled и ще се покажат 20 отрязани процента -> тук можеш да избереш между Enabled bandwidth limit [%] -> 0 ( вместо първоначалните отрязани 20% ) или Disabled ( което е всъщтност еднакво с Enabled 0% )!!!

п.с.Сетих се и още нещо за което не те питах -> Сканирал ли си освен с антивирусна и с помощни програми като MalwareBytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware Free???

Сподели другаде

Пробвал сам с авж,вчера свалих супер анти спауер маи че откри два фаила ама после пак пробвах и е сащтото.сега сам в софия като се прибера ще пробвам.благодаря за помощта.
Сподели другаде

Значи проблема е в самия сайт (ако го има обаче и през други браузъри),но ако го няма през други браузъри (Мозила ,Опера ...) Значи още не сме открили къде се крие проблема!!! :computer:
Сподели другаде

от интернет зала няма проблем,всичко си работи.Дори и този сайт като го зареждам брои елементи и пише изтегляне на картина и чак тогава зарежда.През мозила го прави същото,с опера не сам пробвал.
Сподели другаде

от интернет зала няма проблем,всичко си работи.Дори и този сайт като го зареждам брои елементи и пише изтегляне на картина и чак тогава зарежда.През мозила го прави същото,с опера не сам пробвал.

Значи проблема си е в IE (само незнам коя версия е - не си споменавал),но ако си с версия 6 опитай да инсталираш версия 7 (незнам обаче дали ако поискаш да си върнеш версия 6 дали ще стане),но пък версия 7 е по защитена само че изисква проверка на валидация на Windows-а за да се изтегли (понеже изтеглянето е от Microsoft)!!! :computer:

Сподели другаде

Значи има го и при двата браузъра,просто при мозилата не покаэва каква е грешката.Преди нямах този проблем,всичко се получи след преинсталацията.
Сподели другаде