stanilabg Публикувано Февруари 12, 2009 Report Share Публикувано Февруари 12, 2009 Здравейте.Имам желанието да напиша за един мой проблем, но за целта ми е нужно нещо като "високо скоростна камера". Т.е. това с което ще снимам екрана (подобно на Camtasia) , да работи на принципа на високо скоростните камери, за да може в последствие да се пусне по бавно, тъй като много трудно се забелязва това, което искам да покажа (за тези които не знаят къде да гледат, а пък аз знам и ме дразни). Опитах с Camtasia, като намалих скоростта на готовият продукт, но и така не се забелязва.Win XP SP2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 12, 2009 Report Share Публикувано Февруари 12, 2009 Можеш да опиташ с Wink; VirtualDub също има възможност за screen capture. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 12, 2009 Report Share Публикувано Февруари 12, 2009 CamStudio е също добра програма за capture, но не знам дали ще ти свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Февруари 13, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 13, 2009 За съжаление с първите две не успях да се справя, а CamStudio е подобна на Camtasia. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост