Jump to content

Проблем при записване на диск

Препоръчан пост

Значи като пусна да записвам диск с Неро-то и като запиша диск със субтитри с оконачание отзад .srt и в DVD-to субтитрите не ги чете..Появяват се някакви йероглифи вместо бг субтитри...А на компа са си на български език.

казаха ми, че има значение дали записвам дата диск или видео диск. Аз записвах дата и затова не ми чете субтитрите в двд-то. Изниква друг проблем обаче: Вижте какво ми се появява като искам да добавя субтитрите ми и дава ерор ....

http://store.picbg.net/thumb/71/9C/9a3ebfb8db05719c.jpg

Един от вариантите е да вградя субтитрите във филма, но ако има и друго разрешение на проблема, моля помагайте.

Сподели другаде

Мда, явно няма да стане и единственото решение е да ги вградя субтитрите, защото плейъра явно не чете кирилицата...

Направих всичко както е описано в темата за вграждане, но файлът нарасна на 572 МБ или 552 беше и сега не мога да го запиша на CD....

Сподели другаде

Един обикновен CD носител събира до 700MB информация (дори повече при добър overburn). Как така твоят не събира дори 600MB?

от снимката се вижда, че човекът се опитва да прави VCD диск при файл 986 мб и прилага субтитрите (вероятно не е наясно с видео формати)

Сподели другаде

• 9 months later...
Не знам дали пища в правилната тема,но вече се обърках ,Искам да помоля някого на когото му се занимава да ми опише как да си запиша CD с Mp3 за плейара в колата ,който е сони и пише че чете мп3,но аз каквото и да запиша на диска не го чете ,даже и на др.плейари пак не става ...моля ви ,слушат ми се моите песни в колаата .Благодаря предварително на отзовалите се :)
Сподели другаде

Не знам дали пища в правилната тема,но вече се обърках ,Искам да помоля някого на когото му се занимава да ми опише как да си запиша CD с Mp3 за плейара в колата ,който е сони и пише че чете мп3,но аз каквото и да запиша на диска не го чете ,даже и на др.плейари пак не става ...моля ви ,слушат ми се моите песни в колаата .Благодаря предварително на отзовалите се :)

Прочети тази статия ImgBurn.Подробно е описано и обяснено.

Сподели другаде

Би трябвало да трябва да запишеш въпросния диск по същия начин, по който записваш диск за компютъра. Т.е. както би записала диск с документи и картинки например, така трябва да запишеш и диска с MP3.
Сподели другаде

Значи като пусна да записвам диск с Неро-то и като запиша диск със субтитри с оконачание отзад .srt и в DVD-to субтитрите не ги чете..Появяват се някакви йероглифи вместо бг субтитри...А на компа са си на български език.

казаха ми, че има значение дали записвам дата диск или видео диск. Аз записвах дата и затова не ми чете субтитрите в двд-то. Изниква друг проблем обаче: Вижте какво ми се появява като искам да добавя субтитрите ми и дава ерор ....

http://store.picbg.net/thumb/71/9C/9a3ebfb8db05719c.jpg

Един от вариантите е да вградя субтитрите във филма, но ако има и друго разрешение на проблема, моля помагайте.

А на *.sub как е ?

Сподели другаде