Rebrov Публикувано Февруари 10, 2009 Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 Значи като пусна да записвам диск с Неро-то и като запиша диск със субтитри с оконачание отзад .srt и в DVD-to субтитрите не ги чете..Появяват се някакви йероглифи вместо бг субтитри...А на компа са си на български език. казаха ми, че има значение дали записвам дата диск или видео диск. Аз записвах дата и затова не ми чете субтитрите в двд-то. Изниква друг проблем обаче: Вижте какво ми се появява като искам да добавя субтитрите ми и дава ерор .... http://store.picbg.net/thumb/71/9C/9a3ebfb8db05719c.jpg Един от вариантите е да вградя субтитрите във филма, но ако има и друго разрешение на проблема, моля помагайте. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2009 Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 Накратко: искаш да гледаш AVI файлове с отделни субтитри на DVD плеъра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Rebrov Публикувано Февруари 10, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 Да. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2009 Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 Тогава всичко зависи от самия DVD плеър - дали поддържа показване на субтитри от отделен файл и ако поддържа това, дали поддържа кирилица. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Rebrov Публикувано Февруари 10, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 Мда, явно няма да стане и единственото решение е да ги вградя субтитрите, защото плейъра явно не чете кирилицата... Направих всичко както е описано в темата за вграждане, но файлът нарасна на 572 МБ или 552 беше и сега не мога да го запиша на CD.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2009 Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 Един обикновен CD носител събира до 700MB информация (дори повече при добър overburn). Как така твоят не събира дори 600MB? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BogomilZ Публикувано Февруари 11, 2009 Report Share Публикувано Февруари 11, 2009 Един обикновен CD носител събира до 700MB информация (дори повече при добър overburn). Как така твоят не събира дори 600MB?от снимката се вижда, че човекът се опитва да прави VCD диск при файл 986 мб и прилага субтитрите (вероятно не е наясно с видео формати) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 11, 2009 Report Share Публикувано Февруари 11, 2009 Интересното в случая е, че в десния прозорец на Nero файлът е с големина 700MB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BogomilZ Публикувано Февруари 11, 2009 Report Share Публикувано Февруари 11, 2009 долу вляво файла е с дължина 984 мб и е с 264 мб препълванедобавен е 1 от 1 файл (1/1) - Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 11, 2009 Report Share Публикувано Февруари 11, 2009 Щом казваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Rebrov Публикувано Февруари 11, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2009 Е объркал съм числата извинявам се. 752 имах предвид. Както и да е, ще се оправя някак си... Благодаря за вниманието все пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
virt Публикувано Декември 11, 2009 Report Share Публикувано Декември 11, 2009 Не знам дали пища в правилната тема,но вече се обърках ,Искам да помоля някого на когото му се занимава да ми опише как да си запиша CD с Mp3 за плейара в колата ,който е сони и пише че чете мп3,но аз каквото и да запиша на диска не го чете ,даже и на др.плейари пак не става ...моля ви ,слушат ми се моите песни в колаата .Благодаря предварително на отзовалите се Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bratobg Публикувано Декември 11, 2009 Report Share Публикувано Декември 11, 2009 Не знам дали пища в правилната тема,но вече се обърках ,Искам да помоля някого на когото му се занимава да ми опише как да си запиша CD с Mp3 за плейара в колата ,който е сони и пише че чете мп3,но аз каквото и да запиша на диска не го чете ,даже и на др.плейари пак не става ...моля ви ,слушат ми се моите песни в колаата .Благодаря предварително на отзовалите се Прочети тази статия ImgBurn.Подробно е описано и обяснено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 11, 2009 Report Share Публикувано Декември 11, 2009 Би трябвало да трябва да запишеш въпросния диск по същия начин, по който записваш диск за компютъра. Т.е. както би записала диск с документи и картинки например, така трябва да запишеш и диска с MP3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Декември 11, 2009 Report Share Публикувано Декември 11, 2009 Значи като пусна да записвам диск с Неро-то и като запиша диск със субтитри с оконачание отзад .srt и в DVD-to субтитрите не ги чете..Появяват се някакви йероглифи вместо бг субтитри...А на компа са си на български език. казаха ми, че има значение дали записвам дата диск или видео диск. Аз записвах дата и затова не ми чете субтитрите в двд-то. Изниква друг проблем обаче: Вижте какво ми се появява като искам да добавя субтитрите ми и дава ерор .... http://store.picbg.net/thumb/71/9C/9a3ebfb8db05719c.jpg Един от вариантите е да вградя субтитрите във филма, но ако има и друго разрешение на проблема, моля помагайте.А на *.sub как е ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост