orelsi Публикувано Февруари 10, 2009 Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 Привет на всички потребители. От доста време чета, но досега не ми се е налагало да пиша. Ето, че ми се наложи. Когато вляза във vbox не виждам тъй наречените thumbnail на клипчетата. Малките прозорчета, в които се вижда началото на клипчето като снимка. Нямам подобен проблем на друг сайт за клипове. Имам инсталиран най-новия Флаш и Мозила 3. Някой има ли идея на какво се дължи проблема ми? Не е животозастрашаващ, но със сигурност е доста дразнещ . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2009 Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 В други браузъри (Internet Explorer, Opera, т.н.) има ли проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Февруари 16, 2009 Report Share Публикувано Февруари 16, 2009 Предполагам е от адоните на браузъра.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост