simeonov_74 Публикувано Февруари 10, 2009 Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 Здравейте.Не зная да ли е за тук темата и ако не е моля да ме извините.Нещо прецаках в настройките и не зная как да го оправя.Става въпрос че като включа РС-то не ми зарежда веднага Уиндолса,а ми дава да натисна DEL за Setup и F11 за BOOT настройки, а под въпросния ред пише да натисна F1 и като го натисна ми зарежда Уиндолса. Как да елиминирам тази крачка за да ми зарежда без да натискам F1.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BogomilZ Публикувано Февруари 10, 2009 Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 натисни ДЕЛ за да влезеш в биоса и F10 за изход със запис Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simeonov_74 Публикувано Февруари 10, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 натисни ДЕЛ за да влезеш в биоса и F10 за изход със запис Правих го няколко пъти с F10 ама пак е същото Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2009 Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 Опитай тогава да смениш някоя настройка в BIOS, върни я обратно и излез със запис (F10). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост