Jump to content

Препоръчан пост

Имам проблем с Hiren's BootCD. Диска тръгва без проблем, но когато избера да стартирам някоя програма от диска и се появява "Loading CD ROM Driver" и след това изписва "Load Failed" и програмата която съм избрал от Hiren's BootCD не иска да се старитира. Изпробвал съм диска и на други компютри и там го няма този проблем. Защо така става и как да го оправя. Мерси предварително.
Сподели другаде

Би било добре, ако можеш да напишеш версията на Hiren's BootCD, която ползваш. Каква е конфигурацията на компютъра, на който се получава този проблем?

Hiren's BootCD 9.7

Компютъра е

- CPU INTEL® PENTIUM® DUAL CORE T3200 2.0GHZ (CACHE 1 MB)

- RAM 2GB DDR2

- HDD Тошиба 250 GB SATA

- ODD DVD RW DL LIGHT SCRIBE

- VIDEO NVIDIA GF 9200M GS 256MB

- E-SATA, HDMI OUT

- WINDOWS VISTA HOME PREMIUM

Сподели другаде

Здравейте,

Аз също имах същия проблем на моя компютър. Предполагам, че е заради оптичното устройство.

Предлагам ви друго решение, което открих случайно - Hiren на флашка. Ето и линк:

http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk

Сподели другаде

• 1 month later...
Здравейте:Имам проблем със "Hiren's BootCD v9.7,записах iso-то на диск,но като дам да ми буутне от дисковото устройство и ми зарежда windows ето шот post-8140-1236722068_thumb.jpg и после не мога да намеря програмата acronis true image,за да си архивирам disk-c, ето какво излиза: post-8140-1236721906_thumb.jpg някакви идеи?
Сподели другаде

На първо буутващо устройство ти е хард диска,промени го кто там сложиш оптичното у-во в което е диска,защото гледам май имаш две...

От биоса ли трябва да го настройвам?Каква е разликата със това като го избирам ръчно със ентер както е на снимката по горе? :crosseyes1:

Сподели другаде

От биоса ли трябва да го настройвам?Каква е разликата със това като го избирам ръчно със ентер както е на снимката по горе? :crosseyes1:

Успях да буутна от диска и да стартирам acronis,но имам достъп то тези 3 функции:post-8140-1236760140_thumb.jpg искам да питам със коя да направя архив и защо не ме допуска до другите функции?

Сподели другаде

Момчета, понеже в темата се обсъжда софтуер с изключително нелегално съдържание, това е силно против основните правила на форума. По тази причина и поради факта, че е повече от ясно, че програмите в този пакет са нелегално отключени, затварям темата.
Сподели другаде

Гост
This topic is now closed to further replies.
  • Създай ново...