evropeiski Публикувано Февруари 10, 2009 Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 Имам проблем с Hiren's BootCD. Диска тръгва без проблем, но когато избера да стартирам някоя програма от диска и се появява "Loading CD ROM Driver" и след това изписва "Load Failed" и програмата която съм избрал от Hiren's BootCD не иска да се старитира. Изпробвал съм диска и на други компютри и там го няма този проблем. Защо така става и как да го оправя. Мерси предварително. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 10, 2009 Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 Би било добре, ако можеш да напишеш версията на Hiren's BootCD, която ползваш. Каква е конфигурацията на компютъра, на който се получава този проблем? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
evropeiski Публикувано Февруари 10, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 Би било добре, ако можеш да напишеш версията на Hiren's BootCD, която ползваш. Каква е конфигурацията на компютъра, на който се получава този проблем? Hiren's BootCD 9.7Компютъра е - CPU INTEL® PENTIUM® DUAL CORE T3200 2.0GHZ (CACHE 1 MB)- RAM 2GB DDR2 - HDD Тошиба 250 GB SATA - ODD DVD RW DL LIGHT SCRIBE- VIDEO NVIDIA GF 9200M GS 256MB- E-SATA, HDMI OUT- WINDOWS VISTA HOME PREMIUM Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pitancheff Публикувано Февруари 10, 2009 Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 Здравейте, Аз също имах същия проблем на моя компютър. Предполагам, че е заради оптичното устройство.Предлагам ви друго решение, което открих случайно - Hiren на флашка. Ето и линк:http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 10, 2009 Report Share Публикувано Март 10, 2009 Здравейте:Имам проблем със "Hiren's BootCD v9.7,записах iso-то на диск,но като дам да ми буутне от дисковото устройство и ми зарежда windows ето шот и после не мога да намеря програмата acronis true image,за да си архивирам disk-c, ето какво излиза: някакви идеи? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolmeen Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 На първо буутващо устройство ти е хард диска,промени го кто там сложиш оптичното у-во в което е диска,защото гледам май имаш две... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 На първо буутващо устройство ти е хард диска,промени го кто там сложиш оптичното у-во в което е диска,защото гледам май имаш две...От биоса ли трябва да го настройвам?Каква е разликата със това като го избирам ръчно със ентер както е на снимката по горе? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 От биоса ли трябва да го настройвам?Каква е разликата със това като го избирам ръчно със ентер както е на снимката по горе? Успях да буутна от диска и да стартирам acronis,но имам достъп то тези 3 функции: искам да питам със коя да направя архив и защо не ме допуска до другите функции? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 16, 2009 Report Share Публикувано Март 16, 2009 Момчета, понеже в темата се обсъжда софтуер с изключително нелегално съдържание, това е силно против основните правила на форума. По тази причина и поради факта, че е повече от ясно, че програмите в този пакет са нелегално отключени, затварям темата. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост