Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2009 Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Опитай с драйвер за мрежовата карта от тази страница (гледай да изтеглиш точно за твоя Windows). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Февруари 21, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2009 Опитай с драйвер за мрежовата карта от тази страница (гледай да изтеглиш точно за твоя Windows).Така деинсталирах двата предишни драйвера,рестартирах и инсталирах този Auto installation program (support Vista 64 and Vista) (Submission ID:1317657)и интернета тръгна.Също сега четох в една друга тема в този раздел и махнах отметката на automatic restart б properties,advanced,3xsettings при my computer.Сега ще видим,дано стане.И пак мерси за оказаната помощ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Февруари 22, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 22, 2009 Еми,пускам компа неска.Пише ми,че Windows Explorer дал ерор и треа се рестартира,махат се иконите(това май беше за файла explorer.exe) и компа се рестартира,при което знаеш какво става.Ето и про STOP какво пишеше:STOP: 0x0000000A (0x0000000000000048,0x0000000000000002,0x0000000000000000,0xFFFFF80003097709)Няма ли някакъв начин тоя драйвер за chipseta да го изтрия?Защото като го replace-вам и това става за 1 сек.В смис нито зарежда,нито нищо.....само ми изкарва дали искам да заменя и после,че е готово.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2009 Report Share Публикувано Февруари 23, 2009 Ако можеш, премахни едната банка памет временно и виж как ще се държи системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Март 2, 2009 Author Report Share Публикувано Март 2, 2009 Значи днес или утре ще махна едната банка РАМ.Само искам да каже,че сноще windows-a ми вика,че намерил решение за проблема и ми дава друг драйвер с чипсет.Replace-нах го и тази сутрин пак грешка ето я първата,която ми изкара:STOP: c0000221 Unknown Hard Error\SystemRoot\System32\ntdll.dllИ после ми изкара от онези предните грешки.А ето и кои видове грешки ми показва винаги.0x000000500x0000001E0x0000007E0x0000000A Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Март 3, 2009 Author Report Share Публикувано Март 3, 2009 Сега ставам сутринта и естествено грешката 0x0000003E.Спирам компа и махам едната платка рам.Веднага на пускането грешка.Махната другата и сложих предната и компа си тръгна нормално.Може да говоря глупости ама сякаш сега е по-бърз ще видим как ще се държи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Март 3, 2009 Author Report Share Публикувано Март 3, 2009 Всъщност то си има разлика де.Пуснах Кризис и леко ми насича на макс.Искам да кажа,че рамта си е работила,а дали е повредена ще видим.Искам и да попитам за някаква програма,която да чете повредени дискове.Да се опитам да видя драйверите в оригиналния диск на дъното,защото сега ми показва или че няма диск в устройството,или че дискът е празен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Март 3, 2009 Author Report Share Публикувано Март 3, 2009 Ето и репортите от Еверест.Тук съм прикачил отчета за хардуера,а ето и линк за софтуера.Report.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Искам и да попитам за някаква програма,която да чете повредени дискове.Да се опитам да видя драйверите в оригиналния диск на дъното,защото сега ми показва или че няма диск в устройството,или че дискът е празен.IsoBusterBadCopy Pro Ще може ли малко по-стегнат списък с инсталираните програми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Март 3, 2009 Author Report Share Публикувано Март 3, 2009 IsoBusterBadCopy Pro Ще може ли малко по-стегнат списък с инсталираните програми?Това?Иначе мерси за програмите....Всичко показва,че диска е празен.Ония от фирмата начи са много зле...Report3.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Системата държи ли се нормално само с 1 банка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Март 3, 2009 Author Report Share Публикувано Март 3, 2009 Системата държи ли се нормално само с 1 банка?Засега да.Ще видим утре дали ще даде грешката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Март 4, 2009 Author Report Share Публикувано Март 4, 2009 Даде пак грешка 0x00000024.Какво ще правим сега? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Да опитаме нещо по-радикално: деинсталирай продуктите на Kaspersky, които имаш, и виж как ще се държи системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Март 4, 2009 Author Report Share Публикувано Март 4, 2009 Да опитаме нещо по-радикално: деинсталирай продуктите на Kaspersky, които имаш, и виж как ще се държи системата.А да слагам ли друга антивирусна(Avast!) или да остана без за кратко? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост