Jump to content

Проблем с Dumping Physical Memory to disk.

FlashTerran

Препоръчан пост

• Отговори 75
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Опитай с драйвер за мрежовата карта от тази страница (гледай да изтеглиш точно за твоя Windows).

Така деинсталирах двата предишни драйвера,рестартирах и инсталирах този

Auto installation program (support Vista 64 and Vista) (Submission ID:1317657)

и интернета тръгна.

Също сега четох в една друга тема в този раздел и махнах отметката на automatic restart б properties,advanced,3xsettings при my computer.Сега ще видим,дано стане.И пак мерси за оказаната помощ!

Сподели другаде

Еми,пускам компа неска.Пише ми,че Windows Explorer дал ерор и треа се рестартира,махат се иконите(това май беше за файла explorer.exe) и компа се рестартира,при което знаеш какво става.Ето и про STOP какво пишеше:

STOP: 0x0000000A (0x0000000000000048,0x0000000000000002,0x0000000000000000,0xFFFFF80003097709)

Няма ли някакъв начин тоя драйвер за chipseta да го изтрия?Защото като го replace-вам и това става за 1 сек.В смис нито зарежда,нито нищо.....само ми изкарва дали искам да заменя и после,че е готово..

Сподели другаде

Значи днес или утре ще махна едната банка РАМ.Само искам да каже,че сноще windows-a ми вика,че намерил решение за проблема и ми дава друг драйвер с чипсет.Replace-нах го и тази сутрин пак грешка ето я първата,която ми изкара:

STOP: c0000221 Unknown Hard Error

\SystemRoot\System32\ntdll.dll

И после ми изкара от онези предните грешки.А ето и кои видове грешки ми показва винаги.

0x00000050

0x0000001E

0x0000007E

0x0000000A

Сподели другаде

Сега ставам сутринта и естествено грешката 0x0000003E.Спирам компа и махам едната платка рам.Веднага на пускането грешка.Махната другата и сложих предната и компа си тръгна нормално.Може да говоря глупости ама сякаш сега е по-бърз :D ще видим как ще се държи :)
Сподели другаде

Всъщност то си има разлика де.Пуснах Кризис и леко ми насича на макс.Искам да кажа,че рамта си е работила,а дали е повредена ще видим.Искам и да попитам за някаква програма,която да чете повредени дискове.Да се опитам да видя драйверите в оригиналния диск на дъното,защото сега ми показва или че няма диск в устройството,или че дискът е празен.
Сподели другаде

Искам и да попитам за някаква програма,която да чете повредени дискове.Да се опитам да видя драйверите в оригиналния диск на дъното,защото сега ми показва или че няма диск в устройството,или че дискът е празен.

IsoBuster

BadCopy Pro

Ще може ли малко по-стегнат списък с инсталираните програми?

Сподели другаде

IsoBuster

BadCopy Pro

Ще може ли малко по-стегнат списък с инсталираните програми?

Това?Иначе мерси за програмите....Всичко показва,че диска е празен.Ония от фирмата начи са много зле...

Report3.txt

Сподели другаде

Да опитаме нещо по-радикално: деинсталирай продуктите на Kaspersky, които имаш, и виж как ще се държи системата.

А да слагам ли друга антивирусна(Avast!) или да остана без за кратко?

Сподели другаде