Jump to content

Проблем с Dumping Physical Memory to disk.

FlashTerran

Препоръчан пост

• Отговори 75
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Изключи User Account Control, рестартирай и опитай отново.

Така значи след като махнах този контрол рестартирах.И познай какво.4-5 пъти рестарт...След 3тия рестарт изписа нова грешка в черен екран:

The file is possibly corrupt.The file header checksum does not match the computered checksum..

Та относно онзи файл архивирах го и е 26МБ-няма как да го кача във форума,ако можеш ми дай сайт,където да го кача..

Сподели другаде

От драйверите, които ти дадох, кои инсталира всъщност?

Всичко,което ми даде,,

Бих ти предложил да инсталираш по-нови драйвери:

- за дънната платка: INF Update Utility

- за видео картата: ATI Catalyst

- за звуковата карта: Realtek High-Definition Audio Driver for Vista

- за мрежовата карта: Realtek LAN driver: линк 1 | линк 2 | линк 3 (еднакви са, избери най-бързия за теб)

Сподели другаде

Продължавам да си мисля, че това се дължи на някой драйвер. Понеже предполагам, че не си почистил драйверите, ти предлагам вариант да деинсталираш всички драйвери един по един, като почистваш с Driver Cleaner (повече информация има в тази тема) след деинсталацията на всеки от тях. След като премахнеш всички драйвери както трябва, тогава да започнеш иснталацията на тези, които ти дадох, като започнеш от драйверите за дъното и след това инсталираш останалите в избрана от теб последователност.
Сподели другаде

Да,но как точно да ги деинсталирам?Като например този за чипсета го няма никъде и когато инсталирам новия той се replace-ва а не се трие...И в Your Uninstaller ги няма някои,всъщност само за чипсета...мисля,че от него може да е проблемът....

- за дънната платка: INF Update Utility

А и някакви драйвери да дадеш за харда?

И в случея с програмата,всичко,което ми показва ли да трия или само това,което после ще инсталирам?

Сподели другаде

Ами, значи за тях остава замяната на всички файлове. Останалите можеш да опиташ да ги деинсталираш и да почистиш след тях, както е описано в темата, която съм ти дал.
Сподели другаде

А само да питам,значи за чипсета само да заменя?Защото и в програмата посочена от теб мисля,че го няма,освен да е това Intel Extreme.И там,където пише ATI всичко да трия?

post-8913-1234890983_thumb.jpg

Сподели другаде

На ATI можеш да премахнеш само компонентите, които имаш, а можеш и всички. Но пак казвам: деинсталирай драйверите един по един и чисти под Safe Mode с програмата (ако ги има в списъка), след което преминавай към следващия драйвер.
Сподели другаде

Значи,направих всичко,което каза.В driver cleaner нямаше драйвера за лан картата.Иначе през сейф мод изтрих всичко за АТИ и звуковата карта.Когато инсталирах дадения от теб драйвър за лан-а,той не тръгна-нета...Инсталирах другия,който съм си изтеглил от онзи сайт...Странното е,че той не ме попита да изтрия този твоя,а се инсталира направо и сега в КП имам 2 драйвера за лан-а..И преди беше така.

Сега чакам резултат за грешката...

Сподели другаде

Значи пак ми показа грешката....Компа беше в режим sleep и като си написах паролата да влеза в вин-а и ми изписа Windows sidebar ерор или нещо от този род.Искаше да изпратя грешката до некав сайт и аз я изпратих и ми изписа,че сайдбара се реска,ресна се и след 1 сек се появи dumping...ерора при STOP беше от рода 0x0000050(не съм сигурен само колко са нулите преди 5).

А незнам дали има общо,но мисля,че е от лан драйвера.Значи след слееп мода,в който беше компа,преди да прати тва за сайдбара видях,че долу,където показва комповете за активен нет бяха с хикс обаче имах нет.Да не би да е от това,че в момента съм с 2 драйвера май.Ето виж.Този,който ти ми даде,но не тръгна с него и после инсталнах онзи от сайта с драйверите http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherb...?ProductID=2920 ,като го инсталирах без да ме пита да трия стария демек ти дето даде..

post-8913-1235239654_thumb.jpg

post-8913-1235239762_thumb.jpg

Сподели другаде