FlashTerran Публикувано Февруари 10, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2009 Под Safe Mode успява ли да зареди както трябва или и там си забива? Десен клик върху My Computer -> Properties -> Advanced -> 3-ти бутон Settings -> махни отметката на Automatically restart и долу от падащото меню избери Kernel memory dump. При следващия забив препиши вида на грешката в горната част на екрана и кода на грешката (от вида на 0х00000000). Можеш и да направиш снимка с фотоапарат или телефон, но гледай да се вижда добре целия екран. Изчакай и да се смъкне съдържанието на ядрото (процентите). Изтегли Autoruns и:1) стартирай програмата;2) избери Options -> Hide Microsoft and Windows Entries;3) меню File -> Refresh;4) меню File -> Export...;5) запази файла някъде и след това го прикачи към темата или му копирай съдържанието.AutoRuns.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Февруари 11, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2009 Значи преинсталирах драйверите и сега вече не дава dumping physical memory to disk ,а дава пак някакъв ерор в син екран,при който няма отброяване.След малко ще кача снимките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Февруари 11, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2009 Имам проблеми с BlueSoleil за това ще напияа грешките:STOP:c000021a(fatal system error)the windows subsystem problemc000001d (0xfa0d81bd 0x00fae660......(на татък не съм снимал)Другия ерор след 1вия рестартA problem ha been detectedtp your computer. jraid.sysPAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREAif this is the first time"restart your computer......STOP:0x00000050(0xFFFFFA656A069A2E,0x00000000000,0xFFFFFA60009x0000000000000005) jraid.sys -Address FFFFFA60000F0870 base at FFFFFA600009DC00048855b12Значи дано това да е било полезно.На някои места(където прехвърлям на нов ред)не знам продължението на горния,но иначе грешките са правилни и цели... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 11, 2009 Report Share Публикувано Февруари 11, 2009 Бих ти предложил да инсталираш по-нови драйвери:- за дънната платка: INF Update Utility- за видео картата: ATI Catalyst- за звуковата карта: Realtek High-Definition Audio Driver for Vista- за мрежовата карта: Realtek LAN driver: линк 1 | линк 2 | линк 3 (еднакви са, избери най-бързия за теб) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Февруари 11, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2009 Бих ти предложил да инсталираш по-нови драйвери:- за дънната платка: INF Update Utility- за видео картата: ATI Catalyst- за звуковата карта: Realtek High-Definition Audio Driver for Vista- за мрежовата карта: Realtek LAN driver: линк 1 | линк 2 | линк 3 (еднакви са, избери най-бързия за теб)За дънната платка ми пише,че съм с по-нови 9.1.0.1007,а ти си дал 9.0.0.1008П.П. това не мога да го изтрия дава ми само да го заместя,това пречи ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 11, 2009 Report Share Публикувано Февруари 11, 2009 Замени го тогава ако искаш. Ако ли не, опитай със смяна на останалите драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Февруари 12, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 12, 2009 Замени го тогава ако искаш. Ако ли не, опитай със смяна на останалите драйвери.Пич,май се оправи.Тази сутрин не ми даде никакви грешки-мерси много! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Февруари 14, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2009 Май,не се е оправило.2 дена без грешки и това беше...Днес отидох на село и компа след 1 час "заспива".Връщам се аз и го стартирам нали от този режим и сичко точно,но след 2мин забива за кратко и после грешката с dumping....Успях да видя само,че най-отгоре пишеше нещо от рода на LESS_OR_EQUAL... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2009 Report Share Публикувано Февруари 14, 2009 Ако си изчакал на този син екран създаването на dump файл докрай (до 100%), в C:\WINDOWS трябва да има файл MEMORY.DMP. Архивирай го и го прикачи към коментара си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Февруари 14, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2009 Ако си изчакал на този син екран създаването на dump файл докрай (до 100%), в C:\WINDOWS трябва да има файл MEMORY.DMP. Архивирай го и го прикачи към коментара си.450МБ е... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2009 Report Share Публикувано Февруари 14, 2009 Сигурен ли си, че си избрал Kernel memory dump? Ако да, въобще архивира ли го? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Февруари 14, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2009 Сигурен ли си, че си избрал Kernel memory dump? Ако да, въобще архивира ли го?Дава ми Access denied като се опитам да го архивирам.И какво е Kernel memory dump,за да съм го избрал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2009 Report Share Публикувано Февруари 14, 2009 На предната страница съм обяснил за Kernel memory dump къде е настройката. Най-добре изчакай следващото забиване, изчакай да се създаде файла (да стигне брояча до 100%) и после рестартирай ръчно и опитай да прикачиш файла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Февруари 14, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2009 На предната страница съм обяснил за Kernel memory dump къде е настройката. Най-добре изчакай следващото забиване, изчакай да се създаде файла (да стигне брояча до 100%) и после рестартирай ръчно и опитай да прикачиш файла.Да,избрал съм кернел мемори дъмп,а относно файла то си го има обаче като дам да го архивира и ми пише access denied май защото не ме разбира като админ на windows-a или незнам... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Февруари 15, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 Пич,кажи ми къде да го кача файла,за да го изтеглиш.Не ми позволява да го архивирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост