Jump to content

Компютри в компютъра ми

Гост ggp

Препоръчан пост

Здравейте,имам следния проблем:имам PC "HP COMPAQ".Игоря му захранващото устройство,занесах го на поправка.Разбрах, че целия компютър е бил разглобен и събран отново за да поставят захранващото.След ремонта компа не е същия:бавно работи,показва съобщения като "error 445 HTTP,HTTPS,FTP",появи се нещо което преди ремонта го нямаше и то е:влизам в start,my computer,my network places,в ляво в network tasks се появи view workgroup computers,и като щракна на view workgroup computers се появяват всички компютри които в момента са в мрежата заедно с потребителските им имена.Ако щракна на името мога да се свържа с тях.Когато се включат над 3 компа,моят едва тегли от нета,дава грешки,немогат да се затварят страници,изключва,спира да работи.а компютрите при мен се появяват както в главния компютър в интернет залите откъдето ти пускат интернет като седнеш да ползваш,и в главния компютър се вижда кой на кой компютър е работил и колко време.Понякога в папката shared documents се появяват файлове от тях.Инсталирана е ОС Win XP PRO SP2,LAN card intel®PRO/100VM network connection,връзка LAN or High-Speed internet Local Area connection,място на свързване Ethernet с кабел.Въпроса ми е как да изключа тези компютри от моя?Благодаря Ви предварително за помоща,съветите.Мисля ,че са сменили някакви части,но не мога да разбера кои,и не разбирам как работи компютъра ми като сървър или като нормален компютър.

Сподели другаде

Опитай да промениш името на работната група, в която членуваш: щракваш с десен бутон на мишката върху My Computer -> Properties -> Computer Name -> Change... В полетата Computer name: и Workgroup: въведи имена, различни от сегашните, например ggp234 и ggp235.
Сподели другаде

Опитай да промениш името на работната група, в която членуваш: щракваш с десен бутон на мишката върху My Computer -> Properties -> Computer Name -> Change... В полетата Computer name: и Workgroup: въведи имена, различни от сегашните, например ggp234 и ggp235.

Много ти благодаря panevdd.Компютърчетата ги няма,дано да нямам повече проблеми.Още веднъж ти благодаря.

Сподели другаде