roburt97 Публикувано Февруари 8, 2009 Report Share Публикувано Февруари 8, 2009 Здравейте на всички, аз туко що се регистрирах и реших да се обърна към вас, защтото скоро ще се сдобия с Лап-Топ, защото компа ми омръзна и получавам оферти за Безжичен интернет . Знам, че тук има по обучени от мен да работят по Лап-Топ затова може ли да ми препоръчате някакъв Безжичен интернет. Предварително благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 8, 2009 Report Share Публикувано Февруари 8, 2009 Провери дали машината, която ще вземеш, може да работи с IEEE 802.11n стандарта и след това потърси доставчик, предлагащ същия стандарт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
roburt97 Публикувано Февруари 8, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 8, 2009 Блатодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sonik_Blast Публикувано Февруари 9, 2009 Report Share Публикувано Февруари 9, 2009 Безжичен интернет от доставчика или едно рутерче с wi-fi. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост