gogocuk Публикувано Февруари 6, 2009 Report Share Публикувано Февруари 6, 2009 Малко наивен въпрос но все пак да попитам:Инсталирах си Windows vista na лаптопа ми който го купих от ръка.Нямам никаква документация за компа.След инсталацията ми дава че няма драйвър на аудио картата.windows'a не разпознава аудиокартата.Та въпросът ми е :Как мога или по какъв начин да разбера каква аудиокарта има на лаптопа ми.Предваарително ви благодаря!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nar Публикувано Февруари 6, 2009 Report Share Публикувано Февруари 6, 2009 Качи си един EVEREST Home Edition безплатен е! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogocuk Публикувано Февруари 6, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2009 Качи си един EVEREST Home Edition безплатен е!Много ти благодаря, ще пробвам!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост