angelcity Публикувано Февруари 5, 2009 Report Share Публикувано Февруари 5, 2009 Как мога да си направя на сайта ми в един прозорец да се показва прогнозата за времето в България.Ако може като на филмова лента или да се сменяват през определени секунди за различните градове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Февруари 5, 2009 Report Share Публикувано Февруари 5, 2009 Виж тук. Чак като на филмова лента не е, но може да ти свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vekarata Публикувано Февруари 5, 2009 Report Share Публикувано Февруари 5, 2009 Как мога да си направя на сайта ми в един прозорец да се показва прогнозата за времето в България.Ако може като на филмова лента или да се сменяват през определени секунди за различните градове.https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/se...fox&cat=all Forecastfox l10n Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
angelcity Публикувано Февруари 5, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2009 Как мога да си направя на сайта ми в един прозорец да се показва прогнозата за времето в България.Ако може като на филмова лента или да се сменяват през определени секунди за различните градове.мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост