Lorenzo Публикувано Май 4, 2006 Report Share Публикувано Май 4, 2006 (Редактиран) Може ли да кажете според вас наи-добрата програма за гледане на DVD на компютъра? Редактиран Май 5, 2006 от Lorenzo Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 4, 2006 Report Share Публикувано Май 4, 2006 Здравей Lorenzo!На мен лично, много ми допада Crystal Player Professional 1.96. Това е страхотен видео плеар, който има невероятен стерео звук, безумно много екстри и настройки и всичко това се регулира много лесно от самия екран. Става по 2 начина- чрез падащи менюта от съответните бутони или от появяващи се настройки при доближаване на определена област от екрана. На български е. Възможностите му са толкова много, че още не съм ги разучила всички. Самостоятелно си извежда субтитрите.Не се нуждае от допълнителни кодеци за това.Също добър според мен е BS player.Може доста неща, но не толкова, колкото този по-горе. Също има български и е много лесен за настройка и манипулиране изобщо.За филми в Bin формат, най-удобен ми е VLC media player- той плейва директно този формат, без да се налага да се записва или конвертира. Не е необходимо и филма да е свален целия- може да плеива и недосвален филм.Media player clasic е също добър и много непретенциозен плеар. Ако проблемни филми с недобро качество не тръгнат на него, почти сигурно няма да тръгнат изобщо.Това е от мен. Успех при избора! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 4, 2006 Report Share Публикувано Май 4, 2006 Още един глас за Crystal Player. Страхотен плеър. Останалите могат само да сънуват опциите, които той има. Той е може би единственият плъер, който идва с почти всичко вградено (AC3 кодек, собствени splitter-и и т.н.). Нужен му е само един DivX и един XviD кодек и другото е негова работа. Само предупреждение - не се занимавай с версия 1.97, в нея има SaveNow adware. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lorenzo Публикувано Май 4, 2006 Author Report Share Публикувано Май 4, 2006 (Редактиран) Crystal Player по ли е добра от PowerDVD? Е този adware SaveNow не може ли да го махна някак си? Редактиран Май 5, 2006 от Lorenzo Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Май 4, 2006 Report Share Публикувано Май 4, 2006 Не мога да се съглася, ако става дума за гледане на DVD филми, че Crystal Player е най-доброто. Според мен Crystal Player има друго предназначение, не е основно за DVD, а предимно за компресирани видеофайлове.Иначе за DVD плеъри може би трябва друга тема.Toва е от официалната страница:CrystalPlayer features original video kernel allowing high-quality playback from any kind of video source, e.g. video files (.AVI, .MPEG, etc.), from internet or network. It does not use built-in WindowsMedia environment, so there are no any limitations implied, as with most other players. Supported formats are including, but not limited to: DivX, XVID, MPEG1/2, MPEG4, WMV, Real etc. Добавям:Моята класация е следната (Windows):1. За DVD: Intervideo WinDVD и Windows Media Player (с добавки)2. За компресирани видеофайлове: JetAudio, Crystal Player и Winamp (с добавки) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 5, 2006 Report Share Публикувано Май 5, 2006 Не мога да се съглася, ако става дума за гледане на DVD филми, че Crystal Player е най-доброто. Според мен Crystal Player има друго предназначение, не е основно за DVD, а предимно за компресирани видеофайлове.Иначе за DVD плеъри може би трябва друга тема.Toва е от официалната страница:Добавям:Моята класация е следната (Windows):1. За DVD: Intervideo WinDVD и Windows Media Player (с добавки)2. За компресирани видеофайлове: JetAudio, Crystal Player и Winamp (с добавки) Здравей Sir William!Принципно нямаме разногласия. Объркването произтече от първия пост на автора, където не става ясно за гледане на какви точно филми дискутираме плеар. Това става ясно по-късно в пост 4. За DVD честно казано не мога да препоръчам нищо, тъй като не гледам DVD на компа. Ползвам го предимно за гледане на филми в DivX и Bin формат. Изразеното от мене по-горе мнение касае точно такива формати филми. JetAudio- не съм пробвала, но ще ми е интересно да го разгледам щом го препоръчваш и то пред Crystal Player. Поздрави! :bye1: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2006 Report Share Публикувано Май 5, 2006 Да, за DVD Crystal Player далеч не е най-доброто. Личното ми предпочитание e към PowerDVD на CyberLink. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Май 5, 2006 Report Share Публикувано Май 5, 2006 Да, за DVD Crystal Player далеч не е най-доброто. Личното ми предпочитание e към PowerDVD на CyberLink.И аз съм за PowerDVD на CyberLink,когато става въпрос за DVD.За DivX ползвам май само BS player-a :bye1: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Май 6, 2006 Report Share Публикувано Май 6, 2006 На мен компютъра ми е доста слаб и ползвам най-лекия плеър според мен MV2. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Май 8, 2006 Report Share Публикувано Май 8, 2006 Искам да споделя, че когато ми трябва да прегледам някое DVD и не искам програмата да е нещо велико, ползвам вграденият Windows Media Player. Не се налага да плащам пари за него, има що-годе сносни функции и нямам оплаквания откъм качеството. Според мен е алтернатива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост