suchmo Публикувано Февруари 3, 2009 Report Share Публикувано Февруари 3, 2009 Данните на компютъра съм ги дал в прикачените файлове. В момента съм с WindowsXP2 SP2 32bit и нямам никакви проблеми,но знам,че по- новите компютри е хубаво да работят с 64bit ОС. Преди два дена си изтеглих WindowsXP2 64bit и Windows Vista Home Premium x 64 Retail но когато поставя дисковете ми изписва,че не могага да инсталирам 64bit ОС, а да сложа 32bit . Та въпроса ми е, кое не отговаря на изискванията за да инсталирам 64bit ОС Рам паметта ми е 2 плочки по 2Gb макар ,че сега ми разпознава 3Gb но предолагам,че това е защото съм с XP2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 4, 2009 Report Share Публикувано Февруари 4, 2009 Ти инсталацията на ОС под Windows ли я стартираш или зареждаш (boot-ваш) от диска? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Февруари 4, 2009 Report Share Публикувано Февруари 4, 2009 Този процесор поддържа EM64T инструкциите, така че не би трябвало да има проблеми с инсталацията на x64 издание на дадена OS. Би било добре да кажеш какво точно се изписва на екрана (и кога), за да добием по-ясна представа. Относно паметта - разпознава ти 3GB, защото ползваш 32-битова операционна система. Адресното пространство съвпада с инсталирания обем RAM и когато хардуерът резервира памет за свой нужди се получава припокриване и част от паметта става недостъпна за операционната система. Понякога, ако се активира PAE режимът на работа може и да се види пълният обем памет с 32bit OS, но така или иначе, ако системата е с толкова RAM е по-добре се ползва x64 OS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
suchmo Публикувано Февруари 4, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 4, 2009 Ами пробвах и с Boot CD но ми изписва това което съм прикачил.После пробвах директно от EXE файла но пак същото! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 4, 2009 Report Share Публикувано Февруари 4, 2009 Някога инсталирал ли си Windows XP или Vista въобще?Ето ти ръководства, ако не си:Ръководство за инсталация на Windows XPРъководство за инсталация на Windows Vista Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост