Sprint-Debugger Публикувано Март 31, 2009 Report Share Публикувано Март 31, 2009 Моторни спортове, по-специално - автомобилни (F1, картинг...) . Жалко, че няма достатъчно картинг писти и въобще писти в България :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
foreverlevsky Публикувано Октомври 1, 2009 Report Share Публикувано Октомври 1, 2009 Най-любим спорт си ми е Футбола, а от време на време гледам и формула 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Октомври 2, 2009 Report Share Публикувано Октомври 2, 2009 1.Футбол2.Волейбол3.Баскетбол Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Октомври 2, 2009 Report Share Публикувано Октомври 2, 2009 Тенис на маса.Доста години съм се занимавал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Октомври 2, 2009 Report Share Публикувано Октомври 2, 2009 1. Снукър, билярд2. Футбол3. MMA (не че е много спорт, но донякъде става) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Октомври 2, 2009 Report Share Публикувано Октомври 2, 2009 1 Конен спорт-Яздя добре, но не съм се състезавала никога. За да си добър състезател, трябва да си паснеш с коня по характер и темперамент. Мен явно конете не ме харясват,макар че аз ги обичам много 2 Спортна гимнастика-Добре се справях, но в един момент израснах повечко на височина/а гимнастичките трябва да са дребнички/. Понеже бях добър състезател от спортния клуб ме убедиха да тренирам лека атлетика/по-специално дълъг скок/А аз взех, че престанах да раста повече Получи се така , че за гимнастика бях висока, а за скокове-ниска.А и атлетиката не ми харесва. Убийствено изморителни тренировки, особено кросовете. Пфу!3 Скуба дайвинг-Това е мечтата ми. Изпитвам обаче панически ужас от дълбоки води :'( Но мога да прекарам часове пред някой филм с подводен пейзаж и да си мечтая, че съм в неопренов костюм и плавници сред рояци екзотични риби и причудливи корали Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Niki Публикувано Май 31, 2010 Report Share Публикувано Май 31, 2010 Футбола за мен е най-великата игра на всички времена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
micobg Публикувано Септември 9, 2010 Report Share Публикувано Септември 9, 2010 Тук няма ли фенове на биатлона? 1. Футбол2. Биатлон3. Волейбол Слагам футбола начело, тъй като го гледам и най-вече играя с удоволствие при всяка възможност. Имам голям мерак и за биатлона, но за сега на ски не съм стъпвал, а с пушка съм стрелял само по клечки и капачки на панаирите. Иначе гледам националния по волейбол и обичам да играя тенис на маса от време на време (но не и да гледам). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 9, 2010 Report Share Публикувано Септември 9, 2010 Тук няма ли фенове на биатлона? Има, но както играчите не са ни толкова добри като преди, когато взимахме медали.. просто интереса леко се губи :/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
micobg Публикувано Септември 9, 2010 Report Share Публикувано Септември 9, 2010 Е, така е. Друго беше да гледам нашите на финален спринт, Дафовска първа в класирането... Надявам се тази година мъжете да са си подобрили малко формата, че да вземаме по-често точки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kristian_Kostadinov Публикувано Април 6, 2011 Report Share Публикувано Април 6, 2011 2.Тенис на маса Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ronnin Публикувано Април 27, 2011 Report Share Публикувано Април 27, 2011 Моя е Футбол Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naydenantonov80 Публикувано Юни 5, 2011 Report Share Публикувано Юни 5, 2011 1. Футбол 2. Тенис 3. Снукер Освен това всички моторни спортове, ски алпийски дисциплини, биатлон.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivansemkov88 Публикувано Юни 7, 2011 Report Share Публикувано Юни 7, 2011 1. Футбол2. Волейбол (имам роднина волейболист в младежите на ЦСКА - мноу добър)3. Снукър4. Тенис на масаи един спорт, който ми е мечта да го пробвам един ден -> сноубординг Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikinikiniki Публикувано Юни 10, 2011 Report Share Публикувано Юни 10, 2011 Волейбол :bgflag: :bgflag: П.С. добави и бокс/кик бокс Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост