Deyan92 Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Значи. Вчера си изтеглих някакъв файл - нз какъв е pic18223.jpg_____.exeе от тук го изтеглих. Инсталирах го и после ми излезе едно малко прозорче нe помня какво пишеше на него. След това компютъра ми стана много бавен и постоянно отваря някакви страници в Мозилата - долу съм качил снимка на това което ми показва. След като инсталирах програмата антивирусната - ESET SmartSecurity започна да пуска разни прозорчета за заразени фаилове и че ги е сложило "под карантина". И днес като си пуснах компа - пак е бавен и отново излизат тези страници. В коментара съм прикачил ESET SysInspector и HiJackThis логове. Също така пуснах SUPERAntiSpyware и Malwarebytes' Anti Malware под Safe Mode - но досадните страници продължават да се отварят !!! Моля помогнете hijackthislog.txtSysInspectorlog.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 1. Със SUPERAntiSpyware и Malwarebytes' Anti-Malware се сканира в НОРМАЛЕН режим, а не в Safe Mode.2. Преименувай HijackThis на нещо друго и дай нов лог. P.S.: премахнах линка към файла, за да не вземе някоя заблудена душа да си го натресе случайно, че като знам повечето хора колко са (не)внимателни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Февруари 3, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 3, 2009 SUPERAntiSpyware-а оправи всичко. Мерси, че ми каза, че не се сканира с него в Safe Mode Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост