zliqdqvol Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Компа ми е Уиндоус Виста Хоме Бейсик сервизен пакет 1 32 битов английски,а искам да го направя на български. Проблемът ми е че незнам кои ез пакет да изтегля?Дали да бъде със сервизен пакет 1 или без защото и 2 та работят добре. Моля да ми обясните Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Не е зле да погледнеш тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zliqdqvol Публикувано Февруари 2, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Не е зле да погледнеш тази тема.Здравей мн. пъти я гледам но нищо не ми говори? Дори от там съм си изтеглил и 2 та езикови пакета.Със сервизен пакет 1 или вез сервизен пакет 1 да инсталирам в това е въпроса? Защото във Вистата имам инсталиран такъв Уиндоус виста сервизен пакет 1,всички езици на вългарски съм го инсталирал 544 мега баита нещо такова беше благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Здравей мн. пъти я гледам но нищо не ми говори? Дори от там съм си изтеглил и 2 та езикови пакета.Със сервизен пакет 1 или вез сервизен пакет 1 да инсталирам в това е въпроса? Защото във Вистата имам инсталиран такъв Уиндоус виста сервизен пакет 1,всички езици на вългарски съм го инсталирал 544 мега баита нещо такова беше благодаря По принцип щом е сервизен пакет става вапрос за подобрение:Компа ми е Уиндоус Виста Хоме Бейсик сервизен пакет 1 32 битов английски,а искам да го направя на български. Проблемът ми е че незнам кои ез пакет да изтегля?Дали да бъде със сервизен пакет 1 или без защото и 2 та работят добре. Моля да ми обясните ,а и до колкото виждам Windows-а ти е със сервизен пакет ,и до колкото знам Българския езиков пакет за Windows Vista 32 битова версия със сервизен пакет 1 както се вижда и в цитата сервизен пакет значи че става въпрос за сервизния пакет на Windows-а ,а не на езиковия пакет!!!Успех!!! :computer: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zliqdqvol Публикувано Февруари 2, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 По принцип щом е сервизен пакет става вапрос за подобрение:,а и до колкото виждам Windows-а ти е със сервизен пакет ,и до колкото знам както се вижда и в цитата сервизен пакет значи че става въпрос за сервизния пакет на Windows-а ,а не на езиковия пакет!!!Успех!!! Да разбрах че щом си със сервизен пакет 1,значи теглиш езиков пакет със сервизен пакет 1.Но също така ми е интересно каква е разликата между уиндоус виста сервизен пакет 1, които се инсталира на английски и е с размер 434 мега баита, а другия е пак Уиндоус виста сервизен пакет 1 самоче е 544 м баита и когато го инсталираш е на вългарски.Уж и 2 та са нови верссий а е толкова голяма разликата в размера им защо? ако някои ми отговори на този вапрос ще му бъда мн. благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Без да се заяждам, но в статията съм си описал всичко подробно, включително това и за сервизния пакет и как да провериш дали имаш... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zliqdqvol Публикувано Февруари 2, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Без да се заяждам, но в статията съм си описал всичко подробно, включително това и за сервизния пакет и как да провериш дали имаш...Здравей мн. си е готина статията но аз мн. не развирам, незнаех кои от 2 та да инсталирам но сега вече знам просто е но от скоро се занимавам с компютри Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост