logocska Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Когато се опитам да изтрия някакъв презаписваем диск с програмата ImgBurn и ми се появява това съобщение. Може ли да ми кажете какво означава и как да се оправи проблема. Мерси прадварително http://195.149.248.189:8080/2009-02-02/1f0b83aa1d2e2ecf296ee27c5719acba_679x481.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Спри Windows Media Player. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
logocska Публикувано Февруари 2, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Спри Windows Media Player. Еми, когато ми се получи това съобщение Windows Media Player беше спрян, не съм го пускал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Някоя програма използва устройството.Вариант 1: спираш всички програми, преди да записваш с ImgBurn.Вариант 2: теглиш Process Explorer, разархивираш архива, стартираш програмата, натискаш Ctrl+F, пишеш "E:" (без кавичките) и натискаш Enter. Ще видиш коя програма е окупирала устройството и ще можеш да я спреш само нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
logocska Публикувано Февруари 2, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Някоя програма използва устройството.Вариант 1: спираш всички програми, преди да записваш с ImgBurn.Вариант 2: теглиш Process Explorer, разархивираш архива, стартираш програмата, натискаш Ctrl+F, пишеш "E:" (без кавичките) и натискаш Enter. Ще видиш коя програма е окупирала устройството и ще можеш да я спреш само нея. Благодаря ти Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост