Jump to content

Проблем с възпроизвеждането на филми с какъвто и да е плеър.

Препоръчан пост

Здравейте,

От известно време имам следния проблем... Отваряйки какъвто и да е филм, без значение с какъв плеър, а повярвайте ми пробвах почти всички, включително и тези, за които се говори, че не би трябвало да има проблем с тях като VLC, KMplayer, GOM... но при всички резултата е един и същ - филма се отваря тръгва си нормално, но картината е под всякаква критика... освен при DivX player - при него филма си е с нормална картина, но уви той не ми върши работа. Което ме наведе на мисълта, че проблема ще е от кодеците, преинсталирах ги, даже сложих друг K-Lite, но пак същото... Ако може да ме посъветвате какво да направя, за да премахна проблема, ще съм ви благодарна. :crosseyes1:

Благодаря предварително!

Сподели другаде

Искам предварително да се извиня, че снимката е от телефон, но след като се опитах да направя шот, било то с desktop capture или paint, на шота след това, има черен екран, и не ми показва картината нещо като това А ето и снимката, която направих с телефон - тук Картината е размазана, а цветовете са някак ярки... изключително дразни очите...
Сподели другаде

Вместо да ти обяснявам каква снимка искам ще ти обясня как да направиш шот: пусни си VLC, зареди филм, който се вижда зле, от меню Видео избери Снимане на видеото, иди в My Documents\My Picters и прикачи файла "vlcsnap-...".
Сподели другаде

Ако може, пусни някой филм на цял екран и снимай монитора отново, но не забивай телефона в самия монитор, а нека е по-отдалеч. Искам да видя какъв точно е проблемът.
Сподели другаде