huGme Публикувано Февруари 1, 2009 Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 Здравейте,От известно време имам следния проблем... Отваряйки какъвто и да е филм, без значение с какъв плеър, а повярвайте ми пробвах почти всички, включително и тези, за които се говори, че не би трябвало да има проблем с тях като VLC, KMplayer, GOM... но при всички резултата е един и същ - филма се отваря тръгва си нормално, но картината е под всякаква критика... освен при DivX player - при него филма си е с нормална картина, но уви той не ми върши работа. Което ме наведе на мисълта, че проблема ще е от кодеците, преинсталирах ги, даже сложих друг K-Lite, но пак същото... Ако може да ме посъветвате какво да направя, за да премахна проблема, ще съм ви благодарна. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2009 Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 Ще може ли шот или снимка на монитора? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
huGme Публикувано Февруари 1, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 Ето снимка на монитора - Цък Ако ще помогне, мога да дам и на картината, която ми се получава при отваряне на филм, с който и да е плеър... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Имах предвид с пуснат филм, за да се види как точно е под всякаква критика картината. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
huGme Публикувано Февруари 2, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Искам предварително да се извиня, че снимката е от телефон, но след като се опитах да направя шот, било то с desktop capture или paint, на шота след това, има черен екран, и не ми показва картината нещо като това А ето и снимката, която направих с телефон - тук Картината е размазана, а цветовете са някак ярки... изключително дразни очите... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Вместо да ти обяснявам каква снимка искам ще ти обясня как да направиш шот: пусни си VLC, зареди филм, който се вижда зле, от меню Видео избери Снимане на видеото, иди в My Documents\My Picters и прикачи файла "vlcsnap-...". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
huGme Публикувано Февруари 2, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Странно защо, но на снимката картината си е нормална... Не мога да си го обясня, друг път не ми е ставало така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Т.е. филмът изглежда зле при гледане, но снимката е добре? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
huGme Публикувано Февруари 2, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Да, точно така, направих и други да сравня и разликата е голяма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Ако може, пусни някой филм на цял екран и снимай монитора отново, но не забивай телефона в самия монитор, а нека е по-отдалеч. Искам да видя какъв точно е проблемът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Да не би проблема да е в монитора? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост