Jump to content

Как да си направим Web Site без нищо да разбираме от Web Desing

Препоръчан пост

Здравейте,

"Искам да имам сайт с информация за мен"." Искам да имам сайт в който да качвам готини mp3". "Искам да си направя сайт на любимата си група". В днешно време тези желания зачестяват.На последък се забелязва, че всеки иска да си направи своя страница в интернет пространството. Почти всеки решил, че иска собствена страница - нищо ама нищо не разбира от това как става. Почва да разпитва как става а след като му се отговори, че трябва да научи поне 3 компютърни езика за да направи що годе хубаф сайт мечтата веднага му се испарява. Поради мързел, поради това, че няма време да чете книги за компютри заради работата си,поради това, че не му се дават по 300 лв. за професионално изработен сайт - абе все има някаква причина. Вчера се замислих за тези хора и реших да се порастърся за решение на този проблем. Е ще ви зарадвам вас мързеливите - Намерих !!!

Докато търсих попаднах на един страхотен сайт - dmon.com

Сайта предлага уникална услуга. Изработване на сайт - безплатно. Всъщност те не изработват сайта а ви предлагат набор от 227 темплейта (шаблони) от който да избирате. И 227-те шаблони са професионално изработени. Ще си кажете - Аз незнам как се редактират темплейти. Спокойно елементарно е. Шаблоните са с PHP система - могат да се редактират от самият сайт. Само щракате edit и вече можете да смените - бутон,картинка,текст,панел и др. Сайта предлага доста допълнения - книга за гости, файлов мениджър, снимков мениджър,блог, форум и др. Със сайтовете се работи много лесно - дори 10 годишен би се справил с лекота.

Сега ще кажете - Ама този сайт ще е пълен с реклами на dmon.com и ще е грозен. Е да "безплатен обяд" няма. Но ще ви оспокоя. Рекламата на сайта е просто едно линкче в долния край на страницата с надпис DMON.COM . Няма въобще да въздейства на дизайна на сайта.

Е това беше от мен. Струва си да се тества. Надявам се да съм ви бил полезен и успех с сайтовете.

Сподели другаде

Този сайт, както и piczoo или там как беше не ми харесват като идея. Е може би за много хора, които не знаят как се правят сайтове, а пък толкова много искат сайт че няма накъде е много добро решение. Въпреки, че на мен идеята всеки да си прави сайт и да си качва снимките не ми допада, но това е друга тема.

Та по молбата ти, няма как да отиде тази тема в ръководства, защото тя не те ръководи как да направиш дадено нещо. Как да сложиш снимка, как да добавиш текст и т.н.

Но иначе сайта не е лош :haha:

Сподели другаде