Night_Raven Публикувано Февруари 3, 2009 Report Share Публикувано Февруари 3, 2009 Какво му е трудното? При мен не позна Британи Мърфи и Джордж Клуни. Дори и да допуснем, че някъде съм дал отговор, който сайтът не е очаквал, което да е объркало нещата, има толкова актьори, певци и персонажи от филми и анимации, които той няма да ги познае. И не говоря за съвсем забутани и потънали в забвение имена, а за донякъде известни. Ето например не успя и Едуард Нортън да познае. Не позна и Джони Куест (от анимационните сериали). Не позна и Мел Гибсън дори.Разбира се след време, ако потребителите отговарят честно и спомагат, базата от данни ще се обогатява все повече и повече и ще стане трудно да се излъже, защото сайтът ще разполага с много статистически данни - кой пол какво си намисля най-често, коя възрастова група какво намисля най-често, за кои персонажи/лица на даден въпрос бива отговорено по-често с "не знам" и още и още. Колкото повече данни има, толкова по-гъвкаво е отсяването, което не е и толкова сложно.Героят ти известен ли е? Мъж ли е? Истински ли е? Американец ли е? Има ли деца? Жълт ли е? ... Как няма да се познае, че е Хоумър Симпсън? В смисъл, че въпросите са доста и са замислени така, че да отсяват доста добре отговорите. При това положение е много ясно, че често ще се познава.Не казвам, че сайтът е лош или нещо подобно, а че просто хората се впечатляват лесно. Както е и с фокусите например - простичък принцип, но интересен ефект, който масите харесват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 3, 2009 Report Share Публикувано Февруари 3, 2009 При мен позна - Кърт Енгъл Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 3, 2009 Report Share Публикувано Февруари 3, 2009 Доста забавно сайтче. Първия опит с Amy Smart се провали, но втория опит с Hugh Grant беше успешен от втория път Сега си намислям нова звезда Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CNews Публикувано Февруари 7, 2009 Report Share Публикувано Февруари 7, 2009 Джинфър Анистън.Ииии това е гениално Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост