Deyan92 Публикувано Февруари 1, 2009 Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 Здрайте.Вчера попандах на най-готиният сайт който съм виждал в уърлд уайлд уепа - www.akinator.comНямам идея как да ви обясня за какво е този сайт. Ама ще пробвам. В този сайт едно духче ти задава въпроси на които трябва отговаряш с ДА, Вероятно да, Незнам, Вероятно не,НЕ и след като ви зададе няколко въпроса той познава коя известна личност си си намислил. Е да преди това трябва да си намислиш личност и да отговаряш на въпросите за нея. На мене лично ми задаваше въпроси дали "той" може да играе карти и ми отговори вярно - Димитър Бербатов. Тествайте го много е готино. Е не е задължително винаги да познава, но в повечето случаи успява. Забавлявайте се Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trapped Публикувано Февруари 1, 2009 Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 И моя го позна, Хийт Леджър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Февруари 1, 2009 Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 Has your character played in 'Star Wars'? Harison Ford.. хаха.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 1, 2009 Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 Хахаха добре бе, то това е доста умно измислено, да ти задава точни въпрос, че да може с всеки да елиминира хиляди личности. При мен също позна Steven Gerrard Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Февруари 1, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 Абе каквото и да казвате - изруда ми позна "Гробаря" (кечиста) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Февруари 1, 2009 Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 Сайтчето е върха! На мен ми позна Барак О'бама и Слави Трифонов... Ще продължа да играя, докато спечеля точка Между другото не е задължително да намисляте изветни личности, защото в статистиките гледам, че има намисляни хора от рода на "сестра ми", "брат ми"... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Февруари 1, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 Е да има и от семейството ама неможе да познае - Гошо мефаника На мен ми позна Пепеляшка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trapped Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 На мен ми позна Ал Капоне. Мн. е дбър) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 DJ Tiesto - Добре позна го наистина.Митко Бербатов - Чак и него позна...Но Владимир Ампов - Графа... Още не го познава... аз ще прължавам да си опитвам де. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Лелеее, утре няма да се работи. Това момченце позна Франк Рибери! После малко се изложи, ама иначе имаше неприлично голяма успеваемост! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Февруари 2, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 DJ Tiesto - Добре позна го наистина.Митко Бербатов - Чак и него позна...Но Владимир Ампов - Графа... Още не го познава... аз ще прължавам да си опитвам де. След като не познае той ти показва един списък с вероятни личности. Ако там го няма значи въобще го няма в системата. И аз ще тествам Графа ... ще ви кажа резултата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 И какво ги прави тия в списъка??Защото и бате Бойко и президента Първанов не ми позна, ама пък Анджелина Джоли я позна...Сестрата се пробва с Преслава ама и с пищните ни красавици явно още не се е запознал...Въпреки че той ако тръгне всичките да ги опознава... цял живот, че и 5 няма да му стигнат... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Февруари 2, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 С българските се затруднява малко ама - не се е**вай с акинатор : Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Разбирам, че луд на шаренко се радва, но чак пък толкова. Не че сайтът е лош, но не разбираш що за еуфория поражда. Сайтът си има база от данни, която се обогатява с всяка игра. Задават се въпроси с цел филтриране на възможните отговори и воала - чрез метода на елиминирането се достига до верния отговор.Не виждам какво толкова му е толкова забавното на това. То е ясно, че по-известните личности ще ги познава (стига да не се лъже в отговорите), а по-неизвестните няма да ги познава. Поне не и в началото, докато не се обогати базата от данни.Леко недоумявам как нещо толкова елементарно и някак безсмислено приковава толкова внимание и се радва на толкова суперлативи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Февруари 3, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 3, 2009 Разбирам, че луд на шаренко се радва, но чак пък толкова. Не че сайтът е лош, но не разбираш що за еуфория поражда. Сайтът си има база от данни, която се обогатява с всяка игра. Задават се въпроси с цел филтриране на възможните отговори и воала - чрез метода на елиминирането се достига до верния отговор.Не виждам какво толкова му е толкова забавното на това. То е ясно, че по-известните личности ще ги познава (стига да не се лъже в отговорите), а по-неизвестните няма да ги познава. Поне не и в началото, докато не се обогати базата от данни.Леко недоумявам как нещо толкова елементарно и някак безсмислено приковава толкова внимание и се радва на толкова суперлативи. Песимист. Скапа ни кефа на всички :D Е аз лично не мисля, че това което са направили авторите е елементарно. Все пак не всеки, прави "Сайтът си има база от данни, която се обогатява с всяка игра. Задават се въпроси с цел филтриране на възможните отговори и воала - чрез метода на елиминирането се достига до верния отговор." преди да си легне. Извинявай ама е доста готина идеята да си намислиш човек и да победиш - акинатора. Готино е защото е трудно да го победиш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост