cvetemoe Публикувано Февруари 1, 2009 Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 Имам проблеми при гасенето на компютъра, по-точно с командата Sleep. По-рано като избера Sleep и компютъра изгасваше и бутона за пускане на компютъра започваше да мига. Сега незнам какво стана, но когато избера Sleep и компютъра не иска да гасне, защо така става. Става въпрос за Уиндоус Виста Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zliqdqvol Публикувано Февруари 1, 2009 Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 Имам проблеми при гасенето на компютъра, по-точно с командата Sleep. По-рано като избера Sleep и компютъра изгасваше и бутона за пускане на компютъра започваше да мига. Сега незнам какво стана, но когато избера Sleep и компютъра не иска да гасне, защо така става. Става въпрос за Уиндоус Виста Здравей всичкото това се получава от опцийте ти за захранването,във момента и аз имам същия проблем.Виж контролен панел и опций на захранването след това разширени настройки. Според режимния план който искаш да зададеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост