MuTk0o0 Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Моля да ми обясните за какво служат програмките в червено,тъй като там откъдето ги изтеглих нямаше подробно описание.Тези в жълто знам за какво служат,искам да разбера каква е разликата. Adobe InDesign CS3Adobe Photoshop CS3 ExtendedAdobe Illustrator CS3Adobe Acrobat 8 ProfessionalAdobe Reader 8Adobe Flash CS3 ProfessionalAdobe Dreamweaver CS3Adobe Fireworks CS3Adobe ContributeAdobe After Effects CS3 ProfessionalAdobe Premiere Pro CS3Adobe Soundbooth™ CS3Adobe Encore CS3 П.С.Reader-а го няма в пакета,просто искам да разбера разликата с Acrobat. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 1, 2009 Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 Ще ти кажа само тези, които знам за какво служат.Adobe Fireworks CS3 - Може да правиш анимирани картинки - GIF. Съответно може и други, но с него можеш да си обработваш всеки кадър лесно и бързо. При предишния Photoshop, имаше една друга програма, която беше на мястото на тази. Мисля, че се казваше Image Ready.Adobe After Effects CS3 - мощно приложение за обработка на видео. Редактиране/ефекти и много други. Общо взето можеш да направиш цял филм с тази програма.Adobe Premiere Pro CS3 - Предимно се ползва от монтажисти. Монтират се разни парчета видео. Познавам приятел, който работи в една телевизия и там с тази програма монтират всичко, което им предоставят журналистите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост