Jump to content

Препоръчан пост

post-6697-1233428008_thumb.jpg

Моля да ми обясните за какво служат програмките в червено,тъй като там откъдето ги изтеглих нямаше подробно описание.Тези в жълто знам за какво служат,искам да разбера каква е разликата.

Adobe InDesign CS3

Adobe Photoshop CS3 Extended

Adobe Illustrator CS3

Adobe Acrobat 8 Professional

Adobe Reader 8

Adobe Flash CS3 Professional

Adobe Dreamweaver CS3

Adobe Fireworks CS3

Adobe Contribute

Adobe After Effects CS3 Professional

Adobe Premiere Pro CS3

Adobe Soundbooth™ CS3

Adobe Encore CS3

П.С.Reader-а го няма в пакета,просто искам да разбера разликата с Acrobat.

Сподели другаде

Ще ти кажа само тези, които знам за какво служат.

Adobe Fireworks CS3 - Може да правиш анимирани картинки - GIF. Съответно може и други, но с него можеш да си обработваш всеки кадър лесно и бързо. При предишния Photoshop, имаше една друга програма, която беше на мястото на тази. Мисля, че се казваше Image Ready.

Adobe After Effects CS3 - мощно приложение за обработка на видео. Редактиране/ефекти и много други. Общо взето можеш да направиш цял филм с тази програма.

Adobe Premiere Pro CS3 - Предимно се ползва от монтажисти. Монтират се разни парчета видео. Познавам приятел, който работи в една телевизия и там с тази програма монтират всичко, което им предоставят журналистите.

Сподели другаде