stanilabg Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Привет.Интересува ме, дали е възможно да се вмъкне таг (не съм сигурен дали така се казва) или нещо подобно, което само аз да знам че е там, в видео - DivX, XviD, така че да разпознавам дадения файл? Целта ми е следната:Когато споделям някакъв филм в мрежата (нашата работи под Strong DC) и след това го видя в друг потребител, който също го споделя, дали това е "моят" филм или съвсем друг. Целта ми изцяло се дължи на любопитство.Интересува ме, вмъкване след като е създаден филма, т.е. не по време на компресията му от ДВД на AVI, а след това.И, ще е нужна ли отново компресия (на самото AVI), която ще намали качеството? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 За AVI файлове е възможно да вмъкнеш доста информация под формата на таг. За целта можеш да хвърлиш око на abcAVI Tag Editor. Безплатна е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 31, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2009 За AVI файлове е възможно да вмъкнеш доста информация под формата на таг. За целта можеш да хвърлиш око на abcAVI Tag Editor. Безплатна е. Благодаря ти. Както винаги, много бърз отговор. Само нещо да уточня. Достатъчно ли е само да напиша нещо в "коментара" например, и след това запазя филма, за да го позная после? Има ли начин да се заключи тага, за да не може да се променя след това? Евентуално с някоя паролка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Би трябвало да е достатъчно.Не съм 100% сигурен дали тагът може да се заключи, но мисля, че не може. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 31, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Би трябвало да е достатъчно.Не съм 100% сигурен дали тагът може да се заключи, но мисля, че не може. Т.е. ако човека познава този начин на променяне/вмъкване на таг в видео, лесно ще го изтрие? Здраве да е. Благодарности. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Да, ако човекът знае как точно да промени тага на свой ред, може да го направи. Това обаче не го знаят много хора все пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост