doct0ra Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Бях чул, че можеш да инсталираш windows без триеш нещата от дикса, в който се намира windowsa.Мисля че нещо се променяха имената на директориите, които не искаш да се истрят.Някой знае ли как става ако знае да помага.Благодаря мн. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Ако преинсталираш Windows-a -> форматираш дяла -> всичко от дяла изчезва. Поне аз не съм слушал за подобно нещо. Най-лесно е да си преместиш информацията в друг дял/флашка или диск Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Не че нещо, но защо искаш да преинсталираш по-точни начин? Има ли някаква причина? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Или диска на човека не е разделян или иманякой програми които не иска да преинсталира... попринцип уиндоус изтрива старата си директория и се намърдва на нейно място до колкото помня. Това в случай, че не форматираш де. Най-много ще направи папка с други име примерно WINNT и след това ще трябва стария да го изтриеш ръчно, ако е Виста, обаче ще имаш проблем, че се заключва из NTFS-а и се трие с много зор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doct0ra Публикувано Януари 31, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Не е най барзия.Навремето когато го правих си мислех, че не ми трябва мн място в дял "D", където не е вина.И сега мн взе да ми багва.А нямам място в другия дял.Пак и имам мн неща и програми кракнати и така нататак кадето съм ги тарсил с много зор.Затова питам дали има нещо такова.Щото го бях чул.Преименуваше се Programe Files and Windows папката.И нещо др се правеше за My Documents и информацията в него също не изчезваше.Но не зн точно какво.Знаете ли нещо по въпроса??????? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Не е най барзия.Навремето когато го правих си мислех, че не ми трябва мн място в дял "D", където не е вина.И сега мн взе да ми багва.А нямам място в другия дял.Пак и имам мн неща и програми кракнати и така нататак кадето съм ги тарсил с много зор.Затова питам дали има нещо такова.Щото го бях чул.Преименуваше се Programe Files and Windows папката.И нещо др се правеше за My Documents и информацията в него също не изчезваше.Но не зн точно какво.Знаете ли нещо по въпроса??????? Привет,Ако съм разбрал правилно, мисля,че последната опция, ако при вас е налична и достъпна ще Ви свърши идеално работа. Leave the current file system intact <no changes> Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост