diamonds Публикувано Януари 30, 2009 Report Share Публикувано Януари 30, 2009 Здравейте ... Надявам се темата да си е на мястото , а ето какъв е и проблема ... Компютърът ми не приема устройството ... Не знам какъв е проблема и как е възникнал , тъй като до преди ден - два всичко си беше наред ... Изтрих програмата ( BlueSoleil ) и я инсталирах на ново , но ефекта беше нулев ... Всъщност , така установих , че явно "аварията" не е от там ... Ето и какво ми изписва : http://img258.imageshack.us/img258/1663/pic1sw3.jpg Имам два usb port-a но и при двата е едно и също ... Ще съм ви благодарна ако успеете да ми помогнете ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 30, 2009 Report Share Публикувано Януари 30, 2009 Не искам да те разочаровам но... ходи пробвай на някой друг компютър и виж дали там ще го разпознае преди да те разочаровам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diamonds Публикувано Януари 30, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2009 Да , току-що опитах и на друг компютър ... Е , не че се разочаровах , ама можеше и да не се случва =)))) Мерси все пак =) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 30, 2009 Report Share Публикувано Януари 30, 2009 Не работи, нали ? Предположението ми беше, че е изгорял или се е повредило самото устройство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост